ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

Τμήμα Πληροφορικής ΠΑΠΕΙ | Δείτε τα δύο κορυφαία μεταπτυχιακά του και τα χαρακτηριστικά τους

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς συντονίζει και λειτουργεί δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, το ΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» και το ΠΜΣ «Πληροφορική». «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» Αντικείμενο: H συντονισμένη ανάπτυξη και οργάνωση των κατευθύνσεων της επιστήμης της Πληροφορικής και ειδικότερα αυτών που αφορούν σε τομείς υψηλής προτεραιότητας. Περιεχόμενο και φυσιογνωμία: Είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ιδιαίτερες […]

Default avatar

Guest Author

24 Αυγούστου, 2017

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς συντονίζει και λειτουργεί δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, το ΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» και το ΠΜΣ «Πληροφορική».

«Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής»

Αντικείμενο: H συντονισμένη ανάπτυξη και οργάνωση των κατευθύνσεων της επιστήμης της Πληροφορικής και ειδικότερα αυτών που αφορούν σε τομείς υψηλής προτεραιότητας.

Περιεχόμενο και φυσιογνωμία: Είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ιδιαίτερες επιστημονικές ανάγκες που προκαλεί η ταχύτατη εξέλιξη της Πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα μαθήματα κορμού, τα μαθήματα κατεύθυνσης και τα κατ’ επιλογήν μαθήματα έχουν επιλεγεί ώστε να προσφέρουν στο μεταπτυχιακό φοιτητή την ειδίκευση που απαιτούν οι πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα της Πληροφορικής, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της σύγχρονης οικονομίας.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

«Πληροφορική»

Αντικείμενο: Η άρτια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αποφοίτων τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ διαφόρων επιστημονικών ειδικοτήτων στις αρχές και μεθοδολογίες εφαρμογής της σύγχρονης επιστήμης της Πληροφορικής,

Περιεχόμενο και φυσιογνωμία: Είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ιδιαίτερες επιστημονικές ανάγκες που προκαλεί η ταχύτατη εξέλιξη της Πληροφορικής και των εφαρμογών της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

*Οι αιτήσεις και για τα δύο Μεταπτυχιακά είναι ανοικτές έως 18.09.2017.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET