Τιβί

Μετά τα χθεσινά, η Σπυριδούλα απέδειξε πως έχει εγκέφαλο… αμοιβάδας. Το Twitter επιβεβαιώνει!

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμέέέέένη πάλι στο MasterChef. Η Σπυριδούλα, η διαγωνιζόμενη που επίσης δε βρίσκεται στην καρδούλα μας και δικαίως, θα θέλαμε πολύ να έχει την τύχη του Χαράλαμπου και να φύγει λίαν συντόμως. Είναι φοβερά μαλακ… εκνευριστική, εριστική και κομπλεξική, οπότε ευχόμαστε να αποχωρήσει γρήγορα για Βόλο και να ασχοληθεί με τις διαδικασίες του γάμου […]

Δήμητρα Πραντάλου

27 Μαρτίου, 2019

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμέέέέένη πάλι στο MasterChef.

Η Σπυριδούλα, η διαγωνιζόμενη που επίσης δε βρίσκεται στην καρδούλα μας και δικαίως, θα θέλαμε πολύ να έχει την τύχη του Χαράλαμπου και να φύγει λίαν συντόμως. Είναι φοβερά μαλακεκνευριστική, εριστική και κομπλεξική, οπότε ευχόμαστε να αποχωρήσει γρήγορα για Βόλο και να ασχοληθεί με τις διαδικασίες του γάμου της.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που δηλώνουμε μόνο εμείς, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του Twitter, το οποίο τη “δίκασε” χθες, εξαιτίας του τσακωμού της με τον Μανώλη. 

Όλα λοιπόν συνέβησαν στη δεύτερη μέρα του Silver Award. Ένα από τα πιάτα που ετοίμασαν ο Τιμολέων Διαμαντής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν εγκέφαλοι γαρίδας με σάλτσα από δαμάσκηνο, τσίλι και ουίσκι. Απλό και καθημερινό! Όταν η διαδικασία έλαβε τέλος, ο Μανώλης άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε το… μενού για να αστειευτεί, ρωτώτας αν «έμεινε κάποιος εγκέφαλος».

Η Σπυριδούλα, η οποία φάνηκε να μην έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, προσβλήθηκε και απάντησε με τη σειρά της: «Ο δικός μου, για το σπίτι μετά».

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, ο Μανώλης πέταξε τη βόμβα. ΜΠΟΥΜ:

Δηλαδή κανένας!

ΩΩΩΩ, ΤΑ ΜΙΣΑΑΑ!!

Αν τα πράγματα έμεναν εδώ, τότε ίσως και να μην γινόταν λόγος σήμερα για τον καυγά. Ωστόσο, η Σπυριδούλα φανερά εκνευρισμένη με το σχόλιο του Μανώλη, το συνέχισε αφήνοντας να εννοηθεί μεταξύ άλλων, πως δεν είναι χαζή όπως η Ασημίνα.

Σεξιστικό, Σπυριδούλα μου.

Το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/EBSiDkOdKE8

Αν θέλουμε πάντως να είμαστε δίκαιοι, το σχόλιο του Μανώλη ήταν εξίσου προσβλητικό, ειδικά αν αναλογιστούμε το γνωστό «πάνω στις πλάκες λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες». Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η αντίδραση της Σπυριδούλας ήταν απαράδεκτη κι αδικαιολόγητη!

Όταν το παίζεις υπεράνω και δήθεν χωρίς λόγο, τότε ετοιμάσου, γιατί η προσγείωση θα είναι ανώμαλη.

Το Twitter, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έδωσε πόνο πάλι και χαρακτήρισε τη Σπυριδούλα με τα καλύτερα και πιο αγαπητά σχόλια:

#1 Μίλησε εκ μέρους όλων μας ο Μανώλης!

#2 Αχ και να ψήφιζε το κοινό, θα ξέραμε από τώρα τον νικητή…

#3 Άλλη Θεοπούλα μας βρήκε…

#4 Άμα δεν έχει αυτογνωσία ο άνθρωπος…

https://twitter.com/mistouuu_/status/1110647713069219842?s=21&fbclid=IwAR1vFXDiZfsDoxwlwyw5g3IDmciF-XQqKyKC9yFGhTaThw3zrl79fC3IRqs

#5 Το φύλαγε καιρό φαίνεται!

#6 Για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές μας βλέπω… Τύπου Ντάνου-Χανταμπάκη!

#7 Χρήστο ζούμε, νικητή να σε δούμε!

#8 Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί…

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET