fbpx

Έφερες τη σχέση σου στο σπίτι για τις γιορτές; 6 μέρη να κάνετε σεξ χωρίς να σας καταλάβουν!


Η πρώτη γνωριμία των γονιών σου με τη σχέση σου είναι δύσκολη υπόθεση τόσο για εσένα όσο και για εκείνον/η. Το άγχος σας κατακλύζει και τα πόδια σας τρέμουν. Πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται κατά τη διάρκεια των γιορτών, όπου υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση παραπάνω και τα νεύρα είναι λίγο στην τσίτα. Για κάποιο λόγο, θεωρήσατε με τους δικούς σου σωστό να γίνει η γνωριμία αυτήν την περίοδο και να φιλοξενήσετε σπίτι το έτερον ήμισυ. Δε συμφωνώ καθόλου, αλλά οκ, σεβαστή άποψη κι αυτή.

Η φάση θα είναι ιδιαίτερα awkward και μάλλον ήδη θα σκέφτεστε ότι θα πρέπει να ξεχάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε σεξ για λίγες μέρες. Ή μήπως όχι; Μήπως το ότι θα περάσετε μαζί τις διακοπές στο πατρικό σου, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για σεξάκι, ωστόσο με διακριτικό τρόπο; Το σεξ είναι πάντα μία καλή ιδέα και όταν γίνεται προσεκτικά και δημιουργικά σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα.

Για να μην απέχετε λοιπόν, ορίστε μερικά πιθανά μέρη που μπορείτε να κάνετε σεξ στο σπίτι, πάντα προσεκτικά μη σας πιάσουν στα πράσα!

#1 Στο γκαράζ

Ελπίζω το σπίτι να διαθέτει γκαράζ, διαφορετικά προχώρα στην επόμενη επιλογή. Σε γενικές γραμμές τη λες και ριψοκίνδυνη απόπειρα, γιατί θα πρέπει να ρισκάρετε ότι δε θα χρειαστεί να έρθει κανείς εκείνη την ώρα στο γκαράζ για να πάρει κάποιο αυτοκίνητο. Αν θέλετε, βέβαια, να το ζήσετε στα άκρα, go for it. Ωστόσο θα κάνει κρύο, οπότε κανονίστε να προμηθευτείτε κουβερτούλες, παιδιά. Μην κρυοπαγήσετε γιορτάρες μέρες.

#2 Στο μπάνιο

Οκ προφανές θα μου πεις, αλλά θέλει σωστό σχεδιασμό. Με τόσα άτομα που κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι, δύσκολα βρίσκει κανείς χώρο για την ιδιωτικότητά του. Φαντάσου δε, τι έχει να γίνει αν θες να κάνεις σεξ κιόλας. Αρχικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δε θα σας δει κανείς να μπαίνετε μαζί στο μπάνιο. Μετά, θα πρέπει να κάνετε γρήγορες κινήσεις και να μη χάσετε χρόνο με τα προκαταρκτικά. Μπείτε ήδη «φτιαγμένοι» στο μπάνιο, για να τελειώσετε ό,τι αρχίσατε.

#3 Στο ντους

Το σεξ στο ντους είναι φανταστικό. Καυτό νερό τρέχει πάνω σας, οι μυρωδιές από το αφρόλουτρο σας συναρπάζουν και φυσικά εσείς του δίνετε και καταλαβαίνει. Και πάλι, θα πρέπει να είστε έξτρα προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι δε θα σας ενοχλήσει κανείς στο διάστημα που είστε στο ντους, αλλά κι ότι δε θα σας πάρει πρέφα κανείς, βγαίνοντας έξω. Καλό είναι το σπίτι να είναι εντελώς άδειο, όταν θα το κάνετε.

 #4 Στο γραφείο

Όλο και κάποιο γραφείο θα υπάρχει μέσα στο σπίτι. Ξέρεις εκείνο το μέρος όπου τα τελευταία χρόνια περνούσες αρκετές ώρες διαβάζοντας τα μαθήματά σου; Μη μου πεις ότι δε σου είχε περάσει από το μυαλό να κάνεις κάποια στιγμή σεξ εκεί… Να η ευκαιρία σου! Καπαρώστε το δωμάτιο που έχει το γραφείο, κλειδώστε την πόρτα και ξεκινήστε τα… «ιδιαίτερα». Ωραία εμπειρία, δε συμφωνείς; Εκεί που παλιότερα έκανες τα μαθήματά (σου), τώρα κάνεις άγριο σεξ. Αυτή είναι μια εξέλιξη βεβαίως βεβαίως.

#5 Στο παιδικό δωμάτιο

Με αυτό εννοώ το δωμάτιο όπου μεγάλωσες στα παιδικά σου χρόνια. Ή που θα ντρέπεσαι να πας εκεί μέσα τον/τη σύντροφό σου για να μη σε πιάσει στο δούλεμα ή που θα το έχεις φαντασίωση να κάνεις σεξ εκεί. Είναι λίγο weird όπως και να το κάνεις, αλλά είναι κι αυτό μια επιλογή. Ειδικά από την στιγμή που έχει κρεβάτι και πόρτα που κλειδώνει. 

#6 Στο δωμάτιο των γονιών

Αυτό είναι το καλύτερο όλων! Έλα πες την αλήθεια… Πάντα το ήθελες έτσι; Για εμένα πάντως, πάντα αποτελούσε φαντασίωση να κάνω σεξ στο κρεβάτι των γονιών μου. Για ακόμη μία φορά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι είναι εντελώς άδειο. Και φυσικά, να πάρετε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μη σας πιάσουν και τελικά μπει ο νέος χρόνος με κλάματα για εσάς και… γέλια για εμάς. 


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET