ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Με το όνομα που ακούγεται να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, δε μας λες πάλι φαβορί!

Μετά την αποτυχία της Γιάννας Τερζή στην περσινή Eurovision, υπάρχουν άνθρωποι που παρ’όλα αυτά επιθυμούν να κάνουν την προσπάθεια τους και φέτος, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος για αρχή, είναι να περάσει η Ελλάδα στον τελικό. Δεν είναι πια δεδομένο, όπως συνέβαινε παλιά, με όλα αυτά που στέλνουμε. Φαίνεται ότι βαριόμαστε να ασχοληθούμε, δεν […]

Δήμητρα Πραντάλου

9 Ιανουαρίου, 2019

Μετά την αποτυχία της Γιάννας Τερζή στην περσινή Eurovision, υπάρχουν άνθρωποι που παρ’όλα αυτά επιθυμούν να κάνουν την προσπάθεια τους και φέτος, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρώτος στόχος για αρχή, είναι να περάσει η Ελλάδα στον τελικό. Δεν είναι πια δεδομένο, όπως συνέβαινε παλιά, με όλα αυτά που στέλνουμε. Φαίνεται ότι βαριόμαστε να ασχοληθούμε, δεν υπάρχει και το μπάτζετ φυσικά, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περνάμε από αυτή τη διαδικασία.

Τελοσπάντων, η Eurovision φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, αφού περσινή νικήτρια ήταν η Netta, η οποία έκλεψε το τρόπαιο από την Ελένη Φουρέιρα, με την ημερομηνία ακόμα να μην έχει οριστεί.

Για την χώρα μας, προς το παρόν η Έλενα Τσαγκρινού είναι εκείνη που έχει γίνει γνωστό πως ενδιαφέρεται να την εκπροσωπήσει, δεν είναι η μόνη βεβαίως-βεβαίως, και θα μου πεις τώρα λογικά ποια είναι τούτη; Προσωπικά δεν την ήξερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για την πλειοψηφία.

Η Έλενα είναι τραγουδίστρια της Panik Records και έγινε γνωστή από το συγκρότημα Otherview. Η ίδια κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι “Παράδεισος”, ενώ φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια όμορφη και εκρηκτική παρουσία που παίζει σημαντικό ρόλο αυτό για τη Eurovision. Παρ’όλα αυτά, η τελική επιλογή θα γίνει από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Να σημειωθεί πως την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα, η οποία κάτι μας λέει πως θα είναι και η νικήτρια.

Μέχρι να οριστικοποιηθεί η επιλογή, ας χαζέψουμε λίγο το instagram της:

https://www.instagram.com/p/BsXiMvuhfVJ/

https://www.instagram.com/p/BsLuqbhh9RP/

https://www.instagram.com/p/BsHg8whBM7L/

https://www.instagram.com/p/BrxbAKHhkmQ/

https://www.instagram.com/p/Brkt88gBf8C/

https://www.instagram.com/p/Brh_3Q2hv9W/

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET