ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με γάντια και σκουφιά κάνουν μάθημα στη Νομική Αθηνών, δεν παλεύεται το ψωλόκρυο στις αίθουσες!

Άλλος ένας λόγος να μείνουμε σπιτάκι μας!

Neopolis Team

14 Ιανουαρίου, 2020

Όχι ότι ψάχνουμε δικαιολογίες να μείνουμε σπιτάκι μας (ποτέ), αλλά αυτό το πολικό ψύχος που επικρατεί σε πολλά από τα αμφιθέατρα των σχολών, είναι ένας αρκετά καλός λόγος να ρίξουμε πιστόλι. Μάλιστα, διανύοντας μια περίοδο τώρα που όπου κι αν κοιτάξεις θα δεις και κάποιον συναχωμένο να φυσάει τη μυτούλα του, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι η κατάλληλη φάση να σκληραγωγηθείς μένοντας ακίνητος πάνω από 2 ώρες σ’ έναν τέτοιο χώρο.

Τα Πανεπιστήμια λοιπόν που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της θέρμανσης – εδώ και χρόνια – είναι πολλά, ωστόσο ευρύτερα γνωστό έγινε για τη Νομική Αθηνών, εκ μέρους της οποίας μίλησε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος.

Ο καθηγητής παρευρέθηκε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7:00 και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια γενικότερα αλλά και στη Νομική ειδικότερα, αναφέροντας μάλιστα ότι οι θερμοκρασίες στους χώρους της δεύτερης άρχισαν να είναι λίγο πιο… φιλικές προς τους φοιτητές αλλά και τους εργαζόμενους, την περασμένη Παρασκευή και ύστερα από δική του παρέμβαση. Γιατί βλέποντας φοιτητές να κάθονται με τα κασκόλ και τα γάντια μες στις αίθουσες, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ο ίδιος μάλιστα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια αντίστοιχη φωτογραφία:

Πάντως, εμείς επιβεβαιώνουμε τα παραπάνω κι ας μην είμαστε φοιτητές Νομικής, είμαστε όμως σίγουρα ανάμεσα σε εκείνους που κάθονται με μπουφάν και κασκόλ την ώρα της διάλεξης. Αν λοιπόν βρισκόταν κάποια λύση και για τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας, θα ήταν υπέροχο!

Υ.Γ. Πάνε κι εκείνα τα χρόνια που καθόμασταν τελευταίο θρανίο, κολλητά στον τοίχο κι αγκαλιασμένοι με το καλοριφέρ, απορροφώντας όλη του τη ζεστασιά. Κάπως την παλεύαμε τουλάχιστον… 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρυσοί δύο φοιτητές του ΕΚΠΑ στον σημαντικότερο Μαθηματικό διαγωνισμό του κόσμου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET