ΕΛΛΑΔΑ

Mε αυτό το τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει η Demy στην Eurovision 2017!

Μετά από τον ελληνικό τελικό της Eurovision και τα τρία τραγούδια που μας δόθηκαν προς επιλογή, επιλέξαμε τo This is Love, που ήταν και ένα από τα φαβορί. Το εν λόγω τραγούδι θα ερμηνευτεί φυσικά από την Demy, η σύνθεση και η παραγωγή ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο ενώ τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο […]

Default avatar

Guest Author

7 Μαρτίου, 2017

Μετά από τον ελληνικό τελικό της Eurovision και τα τρία τραγούδια που μας δόθηκαν προς επιλογή, επιλέξαμε τo This is Love, που ήταν και ένα από τα φαβορί. Το εν λόγω τραγούδι θα ερμηνευτεί φυσικά από την Demy, η σύνθεση και η παραγωγή ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο ενώ τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο John Ballard και την σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Ο ελληνικός τελικός ωστόσο, έχει χαρακτηριστεί ευρέως ως μία τεράστια αποτυχία. Οι αργές συνδέσεις στο Skype με τους ομογενείς, η αμηχανία του Σάκη Ρουβά λόγω αυτής της καθυστέρησης, η ελλιπής παρουσίαση αλλά και η επανάληψη των τραγουδιών σε μορφή video clip και όχι live ερμηνείας, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το ψηφιδωτό της αποτυχίας.

Δείτε λοιπόν το τραγούδι που συγκέντρωσε θετικές ψήφους τόσο από το κοινό όσο και από τις επιτροπές και θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision:

https://youtu.be/sBom9VecMKw

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET