ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

McDonald’s παίζουν Μπετόβεν για να περιορίζουν τα beefs των 15χρονων καγκουράκων!

Beethoven X Trannos στα Drive through της Μεταμόρφωσης... Τι καλύτερο;!

Στέλα Τσάναϊ

31 Ιανουαρίου, 2023

Εκεί λοιπόν που γυρνάς από έξοδο και οι γνωστές λιγούρες σε οδηγούν στα Mc Drive-Thru… ακούς ξαφνικά θόρυβο! Δεν έχεις καν προλάβει να πενθήσεις τη χαμένη σου δίαιτα παραγγέλνοντας 2 τσιζ χωρίς πίκλες και μία μεγάλη πατάτες, και ακούς φωνές, τραμπουκισμούς, βρισίδια. «Λες να είναι το στομάχι μου;» Όχι!

Μα φυσικά, είναι μία παρέα 15χρονων κάγκουρων, που αποφάσισε να λύσει το beef της στο πάρκινγκ των Mc. Δεν έχουν κι άδικο, μετά τον τσακωμό γλιστράει εύκολα ένα τσίκεν!

Πόσες φορές έχεις βρεθεί και εσύ σε μία τέτοια κατάσταση; Συχνά, I know! Το ίδιο συμβαίνει και στη Βρετανία, όπου τα τοπικά καγκουράκια έχουν ορίσει τα Mc σημείο για να παίζουν το καθιερωμένο ξύλο. Κάπως όμως έπρεπε να λήξει αυτό το πρόβλημα και τα μέτρα έπρεπε να είναι δραστικά. Here comes Beethoven for the rescue! *με βρετανική προφορά*

Κι όμως, ένα κατάστημα McDonald’s του Λονδίνου αποφάσισε να αντικαταστήσει την pop μουσική που έπαιζε μέχρι τώρα, με κλασική (και συγκεκριμένα Μπετόβεν), για να ηρεμήσουν τα ατίθασα πνεύματα. Το εγχείρημα αυτό φαίνεται να απέδωσε, ειδικά σε συνδυασμό με τη διακοπή του δωρεάν Wi-Fi το 2018!

Την ίδια τακτική θα εφαρμόσει λοιπόν και το McDonald’s του Ρέξαμ στην Ουαλία, όπου από τις 17.00 και μετά θα ακούγονται οι Συμφωνίες του Μπετόβεν σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Πού να φανταζόταν ο έρμος πού θα κατέληγαν οι συμφωνίες του…

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Uxbridge Road, δήλωσε: «Σκεφτήκαμε ότι η κλασική μουσική σε ορισμένες ώρες της ημέρας θα βοηθούσε να δώσουμε έναν διαφορετικό και πιο ήρεμο τόνο. Λειτουργεί πολύ καλά και έχει δεχτεί θετικά σχόλια από πολλούς πελάτες, τόσο πολύ που εξετάζουμε πραγματικά πού αλλού μπορούμε να το εφαρμόσουμε».

Όποιος έχει πάει στο Λονδίνο μάλλον έχει ακούσει κλασική μουσική να παίζει και σε σταθμούς του μετρό και αποδεικνύεται ότι είναι για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αρχικά εφαρμόστηκε το 2007, όπου μέσα σε 18 μήνες οι ληστείες μειώθηκαν κατά 33%, οι επιθέσεις στο προσωπικό κατά 25% και οι βανδαλισμοί κατά 37%.

Φαντάζεστε να έρθει στην Ελλάδα; Να τρως το Big Mac σου μαζί με τους εφηβάκους, με μουσική υπόκρουση Beethoven σε ρεμίξ με Tranno και Light από τα προσωπικά τους ηχεία;!

 Ε-Π-Ι-Κ-Ο

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET