ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Από το Metropolitan College το μοναδικό MBA in Hospitality που προσφέρεται στην Ελλάδα!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τη τουριστικής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη, προσφέρει το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBA in Hospitality, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University, ένα από τα παλαιότερα Δημόσια πανεπιστήμια της Σκωτίας με 93,3% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική ενώ προσφέρει […]

Neopolis Team

10 Οκτωβρίου, 2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τη τουριστικής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη, προσφέρει το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBA in Hospitality, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University, ένα από τα παλαιότερα Δημόσια πανεπιστήμια της Σκωτίας με 93,3% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική ενώ προσφέρει ιδιαίτερα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοίκησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους να εργαστούν σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων σε οποιονδήποτε τομέα του τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έλαβε το Βραβείο “Best Hotel Education Provider(«Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης») στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2016 που διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.  

Επιπλέον, η Σχολή Τουρισμού είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενός από τους πιο αναγνωρισμένους και αξιόπιστους οργανισμούς τουρισμού.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στα Τμήματα Οκτωβρίου 2016 για το MBA in Hospitality. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Admissions Office στο 2106199891 (για Αθήνα) και 2310 241010 (για Θεσσαλονίκη).

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET