ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τα «μαύρα» μυστικά των πτήσεων που δε θέλετε να ξέρετε!

Μια πρώην υπάλληλος στην αεροπορική βιομηχανία αποκαλύπτει «μαύρα» μυστικά των πτήσεων, που ίσως δεν θα θέλατε να μάθετε. Το φαγητό μπορεί να μην είναι και τόσο υγιεινό, ενώ ο διπλανός σας μπορεί και να έχει πεθάνει. Οπως αναφέρει η πρώην εργαζόμενη, το νερό με το οποίο παρασκευάζονται τα ροφήματα, όπως καφές και τσάι, είναι αποθηκευμένο […]

Neopolis Team

21 Φεβρουαρίου, 2016

Μια πρώην υπάλληλος στην αεροπορική βιομηχανία αποκαλύπτει «μαύρα» μυστικά των πτήσεων, που ίσως δεν θα θέλατε να μάθετε. Το φαγητό μπορεί να μην είναι και τόσο υγιεινό, ενώ ο διπλανός σας μπορεί και να έχει πεθάνει.

Οπως αναφέρει η πρώην εργαζόμενη, το νερό με το οποίο παρασκευάζονται τα ροφήματα, όπως καφές και τσάι, είναι αποθηκευμένο σε δεξαμενές που ουδείς γνωρίζει πότε έχουν καθαριστεί.

Σε ότι αφορά το φαγητό, οι επιβάτες πρέπει να προσέχουν η τροφή να είναι σφραγισμένη, ενω υποστηρίζει ότι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές έχει πολλές φορές συλληφθεί για υγειονομικές παραβάσεις.

Οι επιβάτες πρέπει πριν από το φαγητό να καθαρίζουν τον δίσκο με δικά τους μαντηλάκια, διότι -οπως σημειώνει- δεν καθαρίζονται όσο συχνά θα περιμένατε, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν υπολείμματα από υγρά επιβατών, που μπορεί να είναι από εμετό εως το «αποτέλεσμα» σεξ ή αυνανισμού!

Στο αποκαλυπτικό της άρθρο, η πρώην εργαζόμενη στην αεροπορική βιομηχανία αναφέρει επίσης ότι ο διπλανός σας μπορει να είναι νεκρός. Οπως εξηγεί, όταν κάποιος πεθαίνει «αθόρυβα», απο μια καρδιακή πάθηση, αυτό γίνεται συνήθως αντιληπτό μετά την προσγείωση, αφού δεν θα σηκωθεί από τη θέση του.

Πηγή: TheToc.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET