ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές σε Λύκειο της Αμαλιάδας πλακώθηκαν μέχρι που έπεσε μαχαίρωμα, τι πιο λογικο!

Λίγο διαφορετικά κύλησε η σημερινή μέρα σε σχολείο της Αμαλιάδας, έτσι για να σπάει η ρουτίνα πού και πού.  Συγκεκριμένα, στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης παίχτηκε τσαμπουκάς για τα μάτια μιας κοπέλας όπως διαβάζουμε, με δύο μαθητές ηλικίας 15 ετών να πιάνονται στα χέρια για χάρη της. Ωστόσο, το σκηνικό ξέφυγε εντελώς ύστερα από λίγο, […]

Neopolis Team

31 Οκτωβρίου, 2019

Λίγο διαφορετικά κύλησε η σημερινή μέρα σε σχολείο της Αμαλιάδας, έτσι για να σπάει η ρουτίνα πού και πού. 

Συγκεκριμένα, στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο της πόλης παίχτηκε τσαμπουκάς για τα μάτια μιας κοπέλας όπως διαβάζουμε, με δύο μαθητές ηλικίας 15 ετών να πιάνονται στα χέρια για χάρη της. Ωστόσο, το σκηνικό ξέφυγε εντελώς ύστερα από λίγο, όταν ο ένας εκ των δύο δεν αρκέστηκε στις μπουνιές, τραβώντας μαχαίρι.

Και τι να πρωτοσχολιάσουμε εδώ; Το γεγονός ότι ένας 15χρονος κυκλοφορεί στους δρόμους και στο σχολείο με σουγιάδες, έτοιμος να πουλήσει μαγκιά ανά πάσα ώρα και στιγμή; Η αλήθεια είναι ότι τελευταία μας συνηθίζουν σε τέτοιες εκρήξεις τεστοστερόνης μαθητές σχολείου, αποδεικνύοντας πόσο άντρες είναι, οπότε άλλα λίγα τέτοια περιστατικά και δε θα μας φαίνονται περίεργα πια…

Όσον αφορά το σκηνικό όμως που έλαβε χώρα αυτή η φορά, αναφορικά με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», ο καυγάς των μαθητών κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή, με τον έναν μαθητή να τραυματίζεται με πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην ωμοπλάτη και τον αγκώνα. Ο νεαρός αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας και καταπώς φαίνεται έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης όπως είναι λογικό τράπηκε σε φυγή, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν και προς το παρόν κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Αμαλιάδας.

Αστυνομική πηγή μίλησε στο iefimerida και ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη στις 10:15 (πουρνό πουρνό είχαν άγριες διαθέσεις), όταν οι δύο μαθητές αντάλλαξαν λόγια μεταξύ τους, που “ανάγκασαν” τον έναν να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει τον άλλον.

Το πώς ο μαθητής βέβαια κουβαλούσε μαχαίρι μαζί του, πολύ θα θέλαμε να μας το εξηγήσουν οι δικοί του άνθρωποι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET