Είναι viral

Μάθαμε ποιος είναι ο περιβόητος Αντώνης που φώναζε η παπαδιά να την πάρει από εδώ!

Και για πείτε, θέλετε ακόμα να έρθει να σας πάρει;

Neopolis Team

2 Δεκεμβρίου, 2020

Αν γινόταν ένας απολογισμός στο τέλος κάθε χρονιάς με τις πιο viral φράσεις που ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, τότε το #1 για το 2020 θα ήταν σίγουρα το «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ!».

Είναι λίγο να πούμε ότι λέγεται και κυρίως γράφεται ΠΑΝΤΟΥ, σε σημείο που κουράστηκαν τα ματάκια μας να τη βλέπουν, αλλά είναι από τις φράσεις που κολλάνε σε διάφορες περιστάσεις, οπότε και έγινε το μότο του 2020.

Τη γυναίκα που την ξεστόμισε πρώτη φορά στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια τη θυμόμαστε όλοι πολύ καλά, ωστόσο ποτέ δε μάθαμε ποιο είναι το πρόσωπο που φώναζε και που στη συνέχεια αρχίσαμε να φωνάζουμε όλοι μας.

Ε λοιπόν, 10 χρόνια μετά τη διάσημη φράση της παπαδιάς, ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο περιβόητος Αντώνης και να πάθουμε λίγο το σοκ μας.

Η αποκάλυψη έγινε στην Αννίτα Πάνια – εκεί όπου ξεκίνησαν όλα – όταν τον έφερε στην εκπομπή της, ή για την ακρίβεια τον παρουσίασε μπροστά από τις κάμερες, γιατί στην εκπομπή βρισκόταν ήδη από παλιά.

Η παρουσιάστρια εδώ και μέρες έλεγε πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που γνώριζε αρκετά καλά, μιας και όπως αποκαλύφθηκε, ήταν μακροχρόνιος συνεργάτης της, που φρόντιζε για τους καλεσμένους behind the scenes.

Όπως είπε και ο ίδιος, η παπαδιά βρισκόταν συχνά σε επικοινωνία μαζί του, αφού είχε μεγάλη πρεμούρα να εμφανιστεί στην εκπομπή, ενώ παραδέχτηκε ακόμη πως γνώριζε τα πάντα πίσω από την ιστορία της.

Για πείτε τώρα που τον γνωρίσατε. Θέλετε ακόμα να έρθει να σας πάρει;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET