ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

MadWalk 2022 by Serkova The Fashion Music Project έρχεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου!

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα έρχεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο TAE KWON DO! ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA To MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, θα ενώσει τη μόδα με τη μουσική για 11η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο TAE KWON DO, παρουσία κοινού. Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα […]

Neopolis Team

31 Οκτωβρίου, 2022

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα έρχεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο TAE KWON DO!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA

To MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, θα ενώσει τη μόδα με τη μουσική για 11η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο TAE KWON DO, παρουσία κοινού.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, με παρουσιάστρια-έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα, επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Δείτε το trailer του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET