ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 λόγοι που αποδεικνύουν γιατί οι κοντοί φοιτητές τα πάνε πολύ καλύτερα από τους ψηλούς!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι αρκετά τα μειονεκτήματα του να είσαι κοντός. Στη ζωή σου ίσως να έχεις ακούσει τα μύρια όσα, όπως ότι είσαι νάνος, ότι είσαι στούμπος, κλπ κλπ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγγίζει ούτε στο ελάχιστο, γιατί δεν είναι τυχαίο πως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Βέβαια, πέρα από τα […]

Default avatar

Guest Author

23 Μαΐου, 2017

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι αρκετά τα μειονεκτήματα του να είσαι κοντός. Στη ζωή σου ίσως να έχεις ακούσει τα μύρια όσα, όπως ότι είσαι νάνος, ότι είσαι στούμπος, κλπ κλπ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγγίζει ούτε στο ελάχιστο, γιατί δεν είναι τυχαίο πως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Βέβαια, πέρα από τα αρώματα και τα μπουκαλάκια, υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι οι κοντοί φοιτητές τα πάνε πολύ καλύτερα από τους ψηλούς στο Πανεπιστήμιο…

#1 Βολεύεσαι καλύτερα στις θέσεις των αμφιθεάτρων

Τα περισσότερα αμφιθέατρα έχουν απίστευτα άβολες θέσεις, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα μαθήματος, να  σε πιάνει ο κώλος σου. Επιπλέον ο χώρος των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος κι έτσι πολλές φορές να μη χωράνε οι ψηλοί φοιτητές. Όμως εσύ δεν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα #sorrynotsorry


#2 Και σου είναι πολύ πιο εύκολο να κρυφτείς από τον καθηγητή, όταν αρχίζει να κάνει ερωτήσεις,

Χαμηλώνεις λιγάκι το κεφάλι και πολύ εύκολα, περνάς απαρατήρητος.


#3 Ή ακόμα μπορείς εύκολα να χωθείς ανάμεσα σε μια ομάδα ψηλότερων φοιτητών όταν θες να αποφύγεις να συζητήσεις με έναν καθηγητή για την εργασία ή τους βαθμούς σου.


#4 Έχεις την τέλεια δικαιολογία να μιλήσεις στον συμφοιτητή σου που γουστάρεις πολύ, όταν δεν μπορείς να φτάσεις στη βιβλιοθήκη ένα βιβλίο που χρειάζεσαι.

Κάπως έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι έρωτες!


#5 Και κανείς δεν πρόκειται να σου ζητήσει να πιάσεις κάτι που βρίσκεται σε ψηλό σημείο, για προφανείς λόγους.

Οπότε έχεις πάντα την ησυχία σου.


#6 Μπορείς εύκολα να αποφύγεις συμφοιτητές, που πολύ απλά δεν ψήνεσαι να μιλήσεις.


#7 Κι όταν γίνεσαι κόκαλο από το ποτό, δεν ανησυχείς αν θα χτυπήσεις σε περίπτωση που πέσεις κάτω.

Έτσι κι αλλιώς δεν απέχεις και πολύ από το πάτωμα, οπότε πίνεις άφοβα!


#8 Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, μπορείς εύκολα να περάσεις απαρατήρητος από όλους εκείνους που μοιράζουν φυλλάδια με τη σέσουλα.


#9 Όταν πηγαίνεις να πάρεις τα βιβλία του εξαμήνου, είναι πιο εύκολο να χωθείς στην ουρά και να ξεμπερδέψεις γρηγορότερα.


#10 Και φυσικά όταν (με το καλό) αποφοιτήσεις, είναι δεδομένο πως θα μπεις μπροστά μπροστά στην ομαδική αναμνηστική φωτογραφία.

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET