ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι που ο αυνανισμός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου!

Τα οφέλη είναι πολλά και όσο πιο γρήγορα τα εντοπίσεις, τόσο πιο ευτυχισμένη θα είσαι.

Mademoisex

26 Ιουνίου, 2018

Ο αυνανισμός εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να αποτελεί θέμα ταμπού όσον αφορά τις γυναίκες. Για τους άντρες ούτε λόγος δε γίνεται, αφού η αυτοϊκανοποίησή τους θεωρείται απολύτως φυσιολογική. Και για πείτε μου παρακαλώ, ποια η διαφορά με τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση; Καμία, αλλά βλέπεις οι γυναίκες συνεχίζουν να καταπιέζονται και να μην μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχει πιο ασφαλής μέθοδος σεξουαλικής ικανοποίησης και ταυτόχρονα να συμβάλλει τόσο θετικά στην υγεία, από τον αυνανισμό. Τα οφέλη είναι πολλά και όσο πιο γρήγορα τα εντοπίσει μία γυναίκα, τόσο πιο ευτυχισμένη θα είναι.

Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινάς τη μέρα σου απολαμβάνοντας έναν οργασμό από τα χεράκια σου κι οι παρακάτω λόγοι θα σου το επιβεβαιώσουν ευθύς αμέσως:

#1 Ξεκινάς δυναμικά, χωρίς κανένα άγχος

Όταν έχεις βιώσει έναν οργασμό με το καλημέρα σας, τι ακριβώς να σε τρομάξει ή να σου χαλάσει τη διάθεση στη συνέχεια; Είναι γνωστό ότι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του αυνανισμού είναι να απομακρύνει το άγχος. Το στρες κάνει φτερά όταν ευχαριστιέσαι τα αποτελέσματα ενός δυνατού οργασμού. Αν λοιπόν σε περιμένει μία γεμάτη μέρα με πολλές υποχρεώσεις, ο αυνανισμός είναι το καλύτερο ξεκίνημα.

#2 Bye-bye κράμπες περιόδου

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που υποφέρουν σε κάθε περίοδό τους. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες έρχονται κάθε μήνα αντιμέτωπες με αφόρητους πόνους. Οι κράμπες, οι έντονοι πόνοι και η αδυναμία μπορούν σταδιακά να ελαττωθούν χάρη στον αυνανισμό. Ω ,ναι! Με τον οργασμό, αποκλιμακώνεται η ένταση και επιτυγχάνεται η πιο ομαλή ροή του αίματος, με αποτέλεσμα η περίοδος να γίνεται φορά με τη φορά όλο και πιο υποφερτή.

#3 Γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου

Ναι οκ είναι θέμα ταμπού, οπότε μην το συζητάς με άλλους. Το τι κάνεις όμως μόνη σου όταν δεν μπορούν να σε δουν οι άλλοι, είναι δικό σου θέμα! Επιβάλλεται να αυνανίζεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις η ίδια να καταλάβεις τι σε διεγείρει, τι σου προκαλεί έξαψη, σε τι έχεις ευαισθησία και όλα αυτά να τα γνωστοποιήσεις στο σύντροφό σου, για να ξέρει κι αυτός που να αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Ανακάλυψε το σώμα σου και μη φοβάσαι.

#4 Το σεξ πάει σε άλλο λέβελ

Όταν γνωρίζεις εσύ η ίδια πώς να ευχαριστήσεις πλήρως τον εαυτό σου και έχεις βρει τα σημεία εκείνα που διεγείρονται περισσότερο ώστε να έρθεις σε οργασμό, καταλαβαίνεις ότι κάνεις πολύ ευκολότερη τη δουλειά για το αγόρι σου και φυσικά το σεξ μόνο καλύτερο θα γίνεται. Οι περισσότερες γυναίκες, ακριβώς επειδή δεν ασχολούνται με τον εαυτό τους και δεν τον ανακαλύπτουν, δε γνωρίζουν πώς να έρθουν σε οργασμό. Αν αντιθέτως, εσύ εξασκείσαι καθημερινά, πίστεψέ με θα σου είναι παιχνιδάκι.

#5 Tο ανοσοποιητικό σου σύστημα παίρνει τα πάνω του

Με τον αυνανισμό, το σώμα σου παράγει την κορτιζόλη, μία ορμόνη η οποία συνδέεται με το στρες. Όταν το στρες είναι στο φουλ, τότε και τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό μας είναι υψηλά. Άρα το ζητούμενο είναι αυτή να υπάρχει, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. Σ’ αυτά τα επίπεδα, η δράση της είναι απίστευτα σημαντική, μιας και δημιουργεί αντισώματα για τις ασθένειες που μπορεί να σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να έχεις καλή υγεία και καλό ανοσοποιητικό για μεγάλο διάστημα.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET