ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι για να χωρίσετε τώρα, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα!

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές όλο και περισσότεροι αισθάνονται πιο μελαγχολικοί και θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο για να περάσουν ζεστά τις γιορτινές μέρες. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άλλοι που ήδη είναι σε σχέση και προτιμούν να είναι single αυτές τις μέρες. Αν είστε στη δεύτερη κατηγορία και θεωρείτε ότι θα περάσετε […]

Neopolis Team

16 Δεκεμβρίου, 2015

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές όλο και περισσότεροι αισθάνονται πιο μελαγχολικοί και θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο για να περάσουν ζεστά τις γιορτινές μέρες. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άλλοι που ήδη είναι σε σχέση και προτιμούν να είναι single αυτές τις μέρες.

Αν είστε στη δεύτερη κατηγορία και θεωρείτε ότι θα περάσετε καλύτερα αν είστε μόνοι σας, μην σας αγχώνει ότι έρχονται γιορτές και κάντε πράξη αυτό που θα σας κάνει να περάσετε όμορφα αυτές τις ξεχωριστές μέρες.

Κι αν ακόμη φοβάστε να κάνετε το μεγάλο βήμα… υπάρχουν σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν θα πρέπει να χωρίσετε πριν τα Χριστούγεννα, για να σας βρει ο καινούργιος χρόνος στην καλύτερη φάση της ζωής σας.

  • Είστε σίγουροι πως αν μείνετε μαζί του/της, θα γκρινιάζετε σε φίλους και συγγενείς γι’ αυτόν/η. «Θα βγούμε εκεί, που θέλει αυτός», «Κοίτα πως τρώει τη γαλοπούλα», είναι μερικά από τα παράπονα που μπορεί να κάνετε και μετά θα κάθεστε με τους μικρότερους σε ηλικία συγγενείς σας να τους λέτε πως οι σχέσεις δεν είναι και τόσο ειδυλλιακές.
  • Είστε ενθουσιασμένοι, που θα κάνετε εορτές με τους δικούς σας και δεν θα είστε μαζί του/της. Το ότι δεν θέλετε να κάνετε μαζί με το ταίρι σας είναι ένα σημάδι που φανερώνει πολλά. Δείχνετε πως έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα και επιθυμείτε να βρείτε κάτι που θα σας συναρπάσει.
  • Δεν κάνετε σχέδια για το νέο χρόνο, που συμπεριλαμβάνουν και τον/την σύντροφό σας. Γενικότερα δεν σκέφτεστε ούτε τι θα κάνετε αύριο με το ταίρι σας, διότι δεν θέλετε.
  • Βλέπετε ξανά το «Ημερολόγιο» ή τον «Τιτανικό» και αναρωτιέστε πως είναι να ερωτεύεσαι κάποιον πραγματικά. Φαντάζεστε έναν άλλον σύντροφο και πως θα ήταν οι γιορτές μαζί του.
  • Κανονίζει χωρίς να σας έχει στο πλάνο του/της. Βγαίνει με φίλους και δεν σας προτείνει να πάτε μαζί, ακόμα κι αν είναι και άλλα ζευγάρια στην παρέα. Ακόμα και στο ρεβεγιόν, που τον κάλεσε ένας φίλος του/της θα πάει μόνος/η.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET