ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

8 λόγοι να είσαι ευγνώμων για τον ενθουσιώδη και δυναμικό Λέοντα που έχεις στη ζωή σου!

Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια ούτε και τις καθημερινές τους προβλέψεις, για να είμαι ειλικρινής έχουν υπάρξει φορές που έχω μείνει έκπληκτη από το πόσο μέσα πέφτουν στα γενικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν κάθε ζώδιο. Οι Κριοί είναι περιπετειώδεις, οι Καρκίνοι ίσως λίγο παραπάνω από όσο θα ‘πρεπε ευαίσθητοι και τι γίνεται με αυτούς τους […]

Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια ούτε και τις καθημερινές τους προβλέψεις, για να είμαι ειλικρινής έχουν υπάρξει φορές που έχω μείνει έκπληκτη από το πόσο μέσα πέφτουν στα γενικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν κάθε ζώδιο. Οι Κριοί είναι περιπετειώδεις, οι Καρκίνοι ίσως λίγο παραπάνω από όσο θα ‘πρεπε ευαίσθητοι και τι γίνεται με αυτούς τους καζανόβες τους Σκορπιούς;

Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγάλο αφεντικό του ζωδιακού κύκλου (κι όχι μόνο), τον Λέοντα.

Και σαν λιονταράκι που είμαι κι εγώ θα ήθελα να υπενθυμίσω τόσο στους φίλους μου όσο και σε όλους εκείνους που έχουν έναν Λέοντα στη ζωή τους, 8 λόγους για το πόσο τυχεροί είναι:

#1 Είναι έμπιστος φίλος

Σαν βασιλιάς της ζούγκλας, εκτιμάει και σέβεται κάθε άτομο του κοινωνικού του κύκλου. Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει έρθει στη ζωή του για κάποιο λόγο και βρίσκει μία μοναδική ομορφιά σε κάθε σχέση που διατηρεί. Είναι σχεδόν αδύνατο να αφήσει κάποιον να φύγει έτσι απλά από τη ζωή του, πόσο μάλλον εξαιτίας του.

Αν ένας Λέοντας σε αγαπήσει, πίστεψε με θα το νιώσεις στον απόλυτο βαθμό – ακόμα κι αν δεν το αξίζεις. Θα σε υποστηρίξει με νύχια και με δόντια, αν σε βάλει στην καρδιά του. Κι όταν δίνει μια υπόσχεση, πάντα την κρατάει.

#2 Είναι η ψυχή του πάρτι 

Συνδυάζοντας τη δίψα του Λέοντα για προσοχή με την αγάπη του για τη ζωή και την αστείρευτη πηγή ενέργειάς του, τότε έχεις τον ιδανικό φίλο να σε συνοδεύει σε πάρτι.

Θες να περάσεις μία βραδιά που θα σου μείνει αξέχαστη; Άφησε τον/τη Λέοντα φίλο/η σου να σχεδιάσει την έξοδό σας. Θα σε πάει σίγουρα στα καλύτερα μέρη της πόλης και δε θα γυρίσετε σπίτι αν δεν ξημερώσει πρώτα έξω. Κι επειδή δε θέλει να χάνει τέτοιες στιγμές, να ‘σαι βέβαιος πως δε θα φας ποτέ άκυρο.

#3 Δίνει τις καλύτερες συμβουλές

Σε ψυχολόγο να πας, τζάμπα θα δώσεις τα λεφτά σου. Πες σε έναν Λέοντα τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου, κι οι συμβουλές που θα πάρεις πίσω θα είναι οι καλύτερες. Γιατί; Γιατί το λιονταράκι του ζωδιακού, θα σπάσει το κεφάλι του να βρει την καλύτερη λύση για τα άτομα που αγαπάει και νοιάζεται.

Ένας Λέοντας όσο κι αν καυχιέται για τις επιτυχίες του, άλλο τόσο ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη του, επομένως εκμεταλλευόμενος τις εμπειρίες και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει, δίνει πάντα τις πιο κατάλληλες κι αποτελεσματικές συμβουλές.

#4 Πάντα βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων

Η αισιοδοξία είναι κάτι που διακρίνει έναν Λέοντα. Μην ξεχνάς ότι είναι γεννημένος μέσα στο κατακαλόκαιρο, μία εποχή χαράς, ευτυχίας κι ανεμελιάς. Εντάξει φυσικά έχει κι αυτός τις μαύρες του, αλλά αργά ή γρήγορα ξέρει να στηρίζεται και πάλι στα πόδια του σαν σωστός βασιλιάς που είναι και να βλέπει τον ήλιο πίσω από τα σύννεφα.

Οπότε αν έχεις έναν/μία φίλο/η Λέοντα, είναι παιχνιδάκι γι’ αυτόν να ανακαλύψει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. 

#5 Βάζει στόχους και τους κατακτάει

Άμα ένας Λέοντας βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει. Είναι να μην μπει κάτι στο στόχαστρο ενός Λέοντα. Πλημμυρίζεται από φιλοδοξίες, όνειρα και σχέδια τα οποία τον τρελαίνουν ακόμα πιο πολύ. Πολλές φορές αυτό είναι και μεταδοτικό στους γύρω του.

#6 Λέει τα πράγματα όπως είναι

Όσο κακό κι αν είναι τα λέει κάποιος χύμα, σε γενικές γραμμές θεωρείται πλεονέκτημα, μιας και ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Ένας Λέοντας θα σου πει την αλήθεια ως έχει χωρίς να σκεφτεί και πολύ, πριν μιλήσει. Βέβαια δεν έχει σκοπό να σε στεναχωρήσει ή να σε πληγώσει, αλλά να σε βελτιώσει με βάση τη δική του οπτική γωνία. Η παρορμητικότητα είναι δεύτερη φύση για έναν Λέοντα.

#7 Εραστής που δε θα ξεχάσεις ποτέ

Δεν έχεις νιώσει τι θα πει πραγματική αγάπη, αν δεν έχεις αγαπηθεί από έναν Λέοντα. Ένας βασιλιάς δίνει πάντα απλόχερα χωρίς να ζητάει τίποτα πίσω. Βέβαια, πρώτα θα σε περάσει από κάποιες δοκιμασίες, μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι πληγώνεται εύκολα και μετά θα σου χαρίσει όση αγάπη θες.

Η λογική του είναι απλή «Θα είμαι ο βασιλιάς κι εσύ η βασίλισσα (ή το αντίστροφο) και θα φερόμαστε ο ένας στον άλλον όπως αρμόζει». Εξάλλου και το κρεβάτι με έναν Λέοντα είναι βασιλικό.

#8 Έχει παντού άκρες και γνωριμίες

Όσους ξέρει ένας Λέοντας, δεν τους ξέρει ο κόσμος όλος. Αν έχεις κι εσύ στην παρέα σου ένα άτομο που πάντα ξέρει κάποιον όπου κι αν πάτε, είναι δεδομένο πως είναι λιονταράκι. Αν πάλι δεν ξέρει κανένα, θα γνωρίσει κάποιον από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείτε στο χώρο εκείνο.

Γενικά, οι Λέοντες είναι τόσο κοινωνικοί που έχουν γνωστούς ακόμα και στην άκρη της Γης. Κάπως κακό βέβαια για τους υπόλοιπους, γιατί έτσι έχουν μάτια παντού.

Εντάξει μπορεί να έχουμε τα μειονεκτήματά μας όπως να είμαστε λίγο (έως πολύ) εγωιστές, εγωκεντρικοί, ζηλιάρηδες, άντε και λίγο τρελοί, αλλά η ψυχή μας δε συγκρίνεται με κανενός.

Σας αγαπάμε όσους είστε στη ζωή μας και το μόνο που θέλουμε είναι να είστε καλά. Γι’ αυτό αναλογιστείτε κι εσείς πόσο τυχεροί είστε που μας έχετε για φίλους!

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET