fbpx

5 λόγοι που το σεξ είναι το κλειδί για να περάσεις μαθηματάκια στην εξεταστική!


Παιδιά μου, σας νιώθω. Ξέρω πολύ καλά τι βιώνετε. Είναι η χειρότερη περίοδος έβερ, πραγματικά. Απελπισία, φουλ άγχος, σάπισμα στο σπίτι, διάβασμα, αϋπνίες, στερήσεις και πολλά ακόμη απαρτίζουν το φαινόμενο αυτό που λέγεται εξεταστική. Εντάξει, μην απελπίζεσαι. Εξεταστική είναι, θα περάσει. Δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεσαι ή να πανικοβάλλεσαι, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις κακό στον ίδιο σου τον εαυτό.

Είναι μία περίοδος αφασίας. Όσα λόγια και να πω, δεν αρκούν για να περιγράψω απόλυτα το τι εστί εξεταστική και δη εαρινού εξαμήνου. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι να σκαρφιστούμε τρόπους για να την κάνουμε λίγο πιο υποφερτή! Και πώς θα γίνει αυτό; ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΦΥΣΙΚΑ! Μα όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω πχια;

Δε σας κάνω καθόλου πλάκα, το σεξ αυτήν την περίοδο είναι πραγματικά σωτήριο (όπως και πάντα δηλαδή). Μην το λυπάστε, κάνετε όσο θέλετε. Μόνο οφέλη θα έχετε.

Και ποια είναι αυτά;

#1 Σε κάνει να ξεχνιέσαι

Αδειάζει το κεφαλάκι σου, ρε παιδί μου. Σταματάς για λίγη ώρα να σκέφτεσαι πώς να οργανώσεις το διάβασμά σου, πόσα μαθήματα χρωστάς, πόσα πρέπει να περάσεις, πόσο καταδικασμένος/η είσαι γενικότερα. Το σεξ έρχεται σαν ένας από μηχανής Θεός να σε βοηθήσει, να σου δώσει λύση στο μαρτύριο που περνάς (έστω και προσωρινή). Σου προσφέρει απόλαυση, ευχαρίστηση και φυσικά οργασμούς, την στιγμή της ζωής σου που το έχεις περισσότερη ανάγκη από ποτέ!

#2 Εξαφανίζει το άγχος στην στιγμή

Συνέχεια του παραπάνω είναι και το ότι σε βοηθά να παραμερίσεις το άγχος, που όλο αυτό το διάστημα σε κατακλύζει καθημερινά. Δε λέω, καλό και το άγχος, αρκεί να είναι δημιουργικό. Σε αντίθετη περίπτωση σε φθείρει, σε αποπροσανατολίζει και δε σε αφήνει να αποτυπώσεις τις πραγματικές γνώσεις σου (ΧΑΧΑΧΑ) στο γραπτό σου. Το σεξάκι όμως είναι εδώ για σένα, για άλλη μία φορά, για να αποσυμπιέσει όλο το στρεσάρισμα που βιώνεις στην παρούσα φάση.

#3 Είναι η χαλάρωση που έχεις τόσο ανάγκη

Again, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από το σεξ; Όσο κι αν παρακαλέσεις τα θεία, όσο κι αν τα πιεις, όσο κι αν γκρινιάξεις με τον/την κολλητό/ή σου, η εξεταστική δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Αντί να κάθεσαι λοιπόν να ξοδεύεις το χρόνο σου άσκοπα, προτίμησε το σεξ, που στάνταρ θα σε αποζημιώσει. Δεν θα σου πω πάλι το πώς, το ξέρεις ήδη. Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο αυτή, οι φοιτητές του δίνουν και καταλαβαίνει. Εύγε παιδιά! Το έχετε βρει το νόημα της εξεταστικής.

#4 Βελτιώνει τη μνήμη σου

Όπως το διαβάζεις! Δεν είναι λίγες οι έρευνες τα τελευταία χρόνια που οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το σεξ βελτιώνει αισθητά τη μνήμη. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι όσο συχνότερη είναι η σεξουαλική δραστηριότητα, τόσο καλύτερες είναι οι επιδόσεις που σχετίζονται με τη μνήμη. Σε περίπτωση λοιπόν που έψαχνες ευκαιρία ν’ αγαπηθείς εν μέσω εξεταστικής, βρήκες την τέλεια δικαιολογία.

#5 Δίνει μπρος στη δημιουργικότητά σου

Αμέέέ! Γιατί έτσι όπως βάζεις τη φαντασία σου να δουλέψει πάνω στο σεξ, μπορεί να σκαρφιστείς καμία καλή ιδέα για το πώς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου, πώς να κάνεις πιο εποικοδομητικό διάβασμα και γενικότερα να μπεις σε μία σειρά, γιατί τα έχεις αφήσει όλα στην τύχη τους. Προς Θεού, μην κάνεις τέτοιες σκέψεις πάνω στο σεξ! Για μετά μιλάω εγώ. Άφησε το μυαλό σου να καλπάσει και τις ιδέες να σκάνε η μία μετά την άλλη.

Make love λοιπόν, not… studying!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET