ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λήμνος: Φοιτητές του Παν. Αιγαίου έβγαλαν βόλτα τα αδέσποτα και μας έδωσαν ελπίδα!

Τέτοιες εικόνες είναι ο λόγος που έχουμε ακόμα πίστη στην ανθρωπότητα.

Neopolis Team

21 Φεβρουαρίου, 2023

Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι μεγάλο για να έχει μεγάλη επίδραση. Η πιο μικρή κίνηση μπορεί να αποδειχθεί και η πιο ουσιαστική. Χωρίς να υπερβάλουμε, μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου!

Για τα αδεσποτάκια που ζουν στα αζήτητα μέσα σε κλουβιά, η παραμικρή αλληλεπίδραση με ανθρώπους, ένα χάδι και λίγο παιχνίδι είναι αρκετά για να κουνήσουν την ουρά τους και να μετατραπούν έτσι απλά στα πιο χαρούμενα πλάσματα.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ήξεραν τη δύναμη που έχει μια επίσκεψη στο κυνοκομείο της Λήμνου και την εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν μερικές μουσούδες να ενθουσιαστούν, αλλά κι εμάς να κάνουμε restore our faith in humanity.

Μέσα σε όλα τα σκ@τά που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα, είναι μεγάλη ανάσα αυτές οι πράξεις καλοσύνης. Πολλά από τα άσχημα μάλιστα, αφορούν τα αδέσποτα. Πόσο έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε για ψυχοπαθείς που βγάζουν την αρρώστια τους σε ανυπεράσπιστα ζώα του δρόμου… Και ακόμα περισσότερο, να ανακαλύπτουμε ότι τελικά δεν τιμωρούνται.

Διάβασε κι αυτό

Ελεύθερος ο καθηγητής του ΑΠΘ που ποδοπάτησε γατάκι μέχρι θανάτου!

Κρατάμε λοιπόν τις εικόνες από την επίσκεψη των φοιτητών, το περασμένο Σάββατο (18/2) στο κυνοκομείο της Λήμνου και ευχόμαστε να βλέπουμε περισσότερες σαν κι αυτές!

Όπως διαβάζουμε, τα παιδιά βγήκαν βόλτα με τα σκυλάκια και τους προσέφεραν ένα διάλειμμα από τη ζωή στο κλουβί, ενώ παραπονεμένες δεν έμειναν ούτε οι γάτες που φιλοξενούνται.

Οι άνθρωποι του Σωματείου «Αδέσποτες Ψυχές» εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, λέγοντας: 

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές μας που είναι ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των αδέσποτων και στηρίζουν τα ζώα και το Σωματείο μας με όποιον τρόπο μπορούν.

Σε έναν κόσμο με ανθρώπους που αδιαφορούν, να είστε αυτοί που θα αφιερώσετε τον ελεύθερό σας χρόνο ένα πρωί Σαββάτου για να προσφέρετε χαρά σε ψυχές που το έχουν ανάγκη!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET