ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

Ένας μαθητής έχασε τον φίλο του, που τον συνόδευε καθημερινά μέχρι το σχολείο...

Neopolis Team

13 Σεπτεμβρίου, 2023

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων σε αυτή τη χώρα, η αντίθεση των οποίων γίνεται πιο ορατή κάτι τέτοιες περιόδους καταστροφών. Αυτοί που παλεύουν νυχθημερόν να σώσουν όποια ζωντανή ψυχή σώζεται από τα καμμένα και τα πλημμυρισμένα κι αυτοί που παίρνουν ευχαρίστηση σκορπώντας το θάνατο σε όσο περισσότερα ζώα μπορούν.

Είναι το μαύρο και το άσπρο της χώρας μας, που συναντιέται την ίδια στιγμή. Ακόμα κι εν μέσω πυρκαγιών ή πλημμυρών, που δεδομένα σκοτώνονται πάρα πολλά ζώα, υπάρχουν αυτοί οι τύποι που θα σκοτώσουν λίγα ακόμα. Όσο εμείς θρηνούμε τη χλωρίδα και την πανίδα, εκείνοι σκέφτονται τρόπους να ξεφορτωθούν κάτι παραπάνω.

Η Ελλάδα δυστυχώς, δίνει πολύ χώρο στα συγκεκριμένα άτομα να δράσουν, λόγω του ανεξέλεγκτου αριθμού αδέσποτων. Πλάσματα του δρόμου βρίσκονται στη διάθεση κάθε ανισόρροπου να τους φερθεί όπως θέλει, επειδή βρέθηκαν στο δρόμο του και τον ενόχλησε η παρουσία τους.

Άλλη μία μέρα στη χώρα αυτή λοιπόν, άλλο ένα περιστατικό δολοφονίας, με την αγαπημένο μέθοδο πολλών συμπολιτών, τη φόλα, που χρησιμοποιούν για να δολοφονήσουν πολλές αδέσποτες γάτες ή σκυλιά, ενίοτε και δεσποζόμενα, για να «καθαρίσουν» την περιοχή τους.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Λέσβο και μάλιστα σε σχολείο. Μια σκυλίτσα, ονόματι Σόφη, ξεψύχησε στο προαύλιο δημοτικού στα Κεραμειά, μπροστά στα μάτια των μαθητών. Αυτή η πρώτη μέρα στο σχολείο σίγουρα θα σημαδέψει τους μαθητές που αντίκρισαν το θέαμα, αλλά περισσότερο την οικογένεια της Σόφη.

Όπως διαβάζουμε στο aelos.tv, η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, Χ.Α., δήλωσε πως το ζωάκι συνόδευε κάθε πρωί τον γιο της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι. Αυτή τη φορά όμως δεν επέστρεψε. Δηλητηριάστηκε και μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, αλλά δεν κατάφερε να σωθεί. Έτσι, έγινε το δεύτερο σκυλί που πέθανε με τον ίδιο τρόπο μέσα σε λίγους μήνες, αφού στο ίδιο σχολείο ξανά, πριν λίγο καιρό κάποιος πυροβόλησε και σκότωσε την Μπίνγκο, μία άλλη σκυλίτσα. Η ειρωνεία είναι πως η Σόφη είχε συμμετάσχει στις τότε διαμαρτυρίες που είχαν κάνει κάτοικοι για τη δολοφονία της τετράποδης φίλης της.

Πολύ πιθανό οι δύο αυτές δολοφονίες να προέρχονται από το ίδιο άτομο. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο δράστης να είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση. Όπως και να ‘χει, το σημαντικό είναι να πιαστεί/πιαστούν προτού σκοτώσουν κάποιον άλλον, ζώο ή άνθρωπο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET