ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: 24χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγες μέρες αφού πήρε το πτυχίο του!

Τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας...

Neopolis Team

21 Ιουλίου, 2022

Είναι μερικά παιχνίδια της μοίρας που δεν πρόκειται να τα κατανοήσουμε ποτέ. Κάθε απώλεια, και μάλιστα ενός νέου ανθρώπου, σε θλίβει, αλλά όταν μπαίνεις βαθύτερα στην ιστορία του και συνειδητοποιείς πως μόλις άνοιγε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή του, αντιλαμβάνεσαι ακόμη περισσότερο την τραγικότητα του πράγματος.

Δυστυχώς, οι ειδήσεις για θανάσιμα τροχαία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας. Κάθε φορά που παίρνεις το μεταφορικό σου μέσο, ταυτόχρονα παίρνεις και ένα ρίσκο. Να τρακάρεις, να σε τρακάρουν, ή ακόμα και να βρεθείς ξυλοδαρμένος από έναν άλλον οδηγό.

Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα με οδηγό έναν 15χρονο από την Κόρινθο, ένας 24χρονος από τη Μυτιλήνη βρίσκει ακαριαίο θάνατο χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του στην οδό Παμφίλων. Όχι ότι το συμβάν δεν είναι αρκετά τραγικό, αλλά το ίδιο άτομο μόλις είχε πάρει το πτυχίο του από το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας stonisi.gr, ο νεαρός επέστρεφε από σπίτι φίλων στις 6 το πρωί, όταν για άγνωστους λόγους η μηχανή του βγήκε από την πορεία της στο ύψος του παλιού βενζινάδικου

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας του τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ο 24χρονος φέρεται να πήγαινε στη δουλειά του εκείνη την ώρα, ενώ δε φορούσε κράνος. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ακόμα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας ανακοίνωσε ότι θα απέχει από οποιαδήποτε εκδήλωση για τον Ιούλιο σε ένδειξη πένθους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET