ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Αυτά είναι τα συνηθισμένα λάθη που κάνεις στις σχέσεις σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έχεις συνειδητοποιήσει πως κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά στις σχέσεις σου; Μπορεί να είναι ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο ζώδιο με εσένα. Είτε πιστεύεις στην αστρολογία είτε όχι, είναι απορίας άξιο πόσο ακριβής μπορεί να είναι μερικές φορές σε ζητήματα καρδιάς. Τα συνήθη λάθη που αναφέρονται […]

Default avatar

Guest Author

1 Νοεμβρίου, 2016

Έχεις συνειδητοποιήσει πως κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά στις σχέσεις σου; Μπορεί να είναι ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο ζώδιο με εσένα. Είτε πιστεύεις στην αστρολογία είτε όχι, είναι απορίας άξιο πόσο ακριβής μπορεί να είναι μερικές φορές σε ζητήματα καρδιάς.

Τα συνήθη λάθη που αναφέρονται παρακάτω δε σημαίνει απαραίτητα πως ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους με το ίδιο ζώδιο, καθώς υπάρχουν επιπλέον πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Η παρακάτω λίστα ωστόσο, περιλαμβάνει τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν στις σχέσεις τα ζώδια, με βάση τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου.

Για πάμε να δούμε λοιπόν και ελπίζουμε μετά από αυτό να βάλεις λίγο μυαλό παραπάνω:

  Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

im-ready

Το δικό σου λάθος, αγαπητέ Κριέ, είναι πως είσαι αρκετά παρορμητικός και πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα. Την στιγμή που θα καταλάβεις πως το άτομο που έχεις απέναντι σου, πληρεί τις προϋποθέσεις σου, δεν σε νοιάζει ακόμα κι αν είναι παντρεμένος/η με παιδιά. Αυτό σημαίνει πως μερικές φορές αγνοείς σημαντικές πληροφορίες για τον/την άλλον/η, όπως το αινιγματικό παρελθόν του/της, μέχρις ότου να έχεις επενδύσει συναισθηματικά και τότε τα πράγματα να είναι πολύ άσχημα. Χαλάρωσε λίγο και δώσε προσοχή, όσο είναι ακόμα νωρίς.

 Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

ready-to-sex-it-up

Εάν είσαι Ταύρος, σου αρέσουν τα λαμπερά πράγματα κι αυτό περιλαμβάνει και τους σέξι ανθρώπους. Συχνά εμπλέκεσαι σε παθιασμένες και καυτές σχέσεις, για να συνειδητοποιήσεις εν τέλει, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν κάπως, πως ο/η σύντροφος σου δεν έχει την οικονομική σταθερότητα ή την ωριμότητα να χτίσει μία λαμπερή ζωή μαζί σου. Ξεχνάς, μέσα στο πάθος, ότι κατά βάθος αποζητάς ένα πλήρες πακέτο που θα σε ικανοποιεί μακροπρόθεσμα και όχι εκείνη την στιγμή. Κι όταν λέμε πλήρες εννοούμε κάποιον που είναι υγιής, υπεύθυνος, με στόχους κι όχι απλά… σέξι.

 Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

kind-of-connection

Ως Δίδυμος και λάτρης της επικοινωνίας, ψάχνεις έναν/μία σύντροφο που να μπορείς να κάνεις και να λες τα πάντα μαζί του/της. Κι επειδή ανήκεις στα μεταβλητά ζώδια, επιθυμείς αυτήν την ψυχική διέγερση περισσότερο κι από το σεξ μερικές φορές. Από τη μία αυτό μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον και θετικό για μία σχέση, ωστόσο πολλές φορές σε κάνει να παρατάς τα χόμπι ή της παρέες σου! Το πάθος σε μία σχέση είναι γόνιμο αλλά πρέπει να έχει και ένα μέτρο για να μη χάνεις κι εσύ τον εαυτό σου!

 Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

couple-hug

Μικρά και τρυφερά μας Καρκινάκια… Όλοι ξέρουμε πόσο θέλετε μια αγκαλιά και μια στοργικότητα που θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και ξεχωριστοί. Είστε επίσης πολύ συναισθηματικοί και σαν αντάλλαγμα επιθυμείτε ο/η σύντροφος σας να σας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Ωστόσο αν δεν είστε προσεκτικοί, αυτή σας η ανάγκη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος ερωτικές σχέσεις με καταπιεστικούς και κτητικούς συντρόφους που σας χειραγωγούν συναισθηματικά.

 Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

dramatic

Στους Λέοντες αρέσει το δράμα! Επίσης τους αρέσουν οι καλλιτέχνες, οι δραστήριοι και διασκεδαστικοί τύποι που μπορούν να τους εμπνέουν διαρκώς και να περνούν καλά μαζί τους. Λατρεύεις να γελάς κι εκτιμάς όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους. Δυστυχώς όμως, αυτό σημαίνει πως ψάχνεις κυρίως άτομα που ναι μεν έχουν υπέροχες και διασκεδαστικές προσωπικότητες, αλλά δεν είναι και τα πιο υπεύθυνα με αποτέλεσμα να καταλήγεις με το ρόλο του γονιού σ’ αυτήν τη σχέση.

 Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

serious

Στους Παρθένους δεν αρέσουν τα παιχνίδια και μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι το λάθος τους. Κι όταν λέω ότι «δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια» δεν εννοώ ότι «δεν διασκεδάζουν», αλλά ότι είναι σοβαρά άτομα που ψάχνουν εξίσου σοβαρούς συντρόφους. Εάν λοιπόν είσαι Παρθένος, στην αναζήτηση κατάλληλου συντρόφου, κατά πάσα πιθανότητα καταλήγεις κάθε φορά με κάποιον εργασιομανή ή κάποιον υπερβολικά σοβαρό. Επιπλέον, έχεις την τάση να βολεύεσαι, όταν ο/η σύντροφος σου φαίνεται καλός/ή στα χαρτιά.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

tender-kiss

Οι Ζυγοί δεν θέλουν ή μάλλον δεν μπορούν να είναι μόνοι τους. Αγαπούν τους παθιασμένους ανθρώπους, όπως τους καλλιτέχνες. Δυστυχώς, συχνά ελκύουν ανθρώπους που τους ραγίζουν την καρδιά με το να είναι ζηλιάρηδες, αναποφάσιστοι ή να ασκούν έλεγχο. Και το ακόμα χειρότερο είναι, πως μένουν με αυτούς τους ανθρώπους για πολύ καιρό. Εάν είσαι Ζυγός, μην αφήνεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα να επισκιάζει την άσχημη συμπεριφορά του/της  συντρόφου σου.

 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

sex

Στους Σκορπιούς αρέσει να παίζουν και είναι γνωστό ότι επιθυμούν κυρίως σεξουαλικές σχέσεις χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να αγαπήσουν, είναι ότι απλά τους παίρνει πάρα πολύ χρόνο για να φτάσουν ως εκεί. Και δεν τους πειράζει καθόλου να απολαύσουν όσο περισσότερο σεξ γίνεται στην πορεία αυτή. Εάν είσαι Σκορπιός, μην κάνεις το λάθος να κάνεις σχέσεις που βασίζονται κυρίως στο σεξ. Θα τελειώσει γρήγορα και δεν θα ξέρεις αν πραγματικά άξιζε ή όχι! Επιπλέον, μην είσαι τόσο επιφυλακτικός στο να ανοίγεσαι.

 Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

being-alone

Οι Τοξότες είναι οι μοναχικοί καβαλάρηδες του ζωδιακού κύκλου. Παρά το γεγονός ότι προτιμάς το χώρο σου και την ανεξαρτησία σου, έχεις ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Μην κάνεις το λάθος να είσαι με κάποιον που σου δίνει τόσο χώρο ώστε να μπορείς να απομακρυνθείς. Επίσης έχεις μια αδυναμία στους διασκεδαστικούς και αστείους ανθρώπους, όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταλήξεις να βγαίνεις με κάποιον που φέρεται σαν παιδάκι και τελικά να σου τη δίνει στα νεύρα.

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

unstable

Οι Αιγόκεροι θεωρούν τους εαυτούς τους αρκετά ώριμους και τους αρέσει να βγαίνουν με άτομα που είναι το ίδιο ώριμα με αυτούς. Για σχέση ψάχνουν έναν αληθινό σύντροφο, δηλαδή κάποιον που θα συνεισφέρει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ωστόσο, μην αφήνεις την ανάγκη σου αυτή για σταθερότητα να καταπνίγει τις υπόλοιπες επιθυμίες σου, γιατί ακόμα κι αν ο ρομαντισμός δεν είναι του χαρακτήρα σου, χρειάζεσαι αγάπη και στοργή. Οι σχέσεις δεν είναι επιχειρήσεις… κατάλαβε το όσο πιο σύντομα γίνεται!

 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

kiss-neck

Σ’ έναν Υδροχόο τραβούν την προσοχή συνήθως οι παράξενοι και περίεργοι άνθρωποι. Αν το άτομο που έχεις απέναντι σου δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό, τότε δεν σε τραβάει να κάνεις κάτι περισσότερο μαζί του. Βέβαια, μην κάνεις το λάθος να επιλέγεις κάποιον που πιστεύεις ότι μπορείς να τον αλλάξεις και μην κολλάς τόσο με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα κάποιου κάνοντας τα στραβά μάτια σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως η καταχρηστική συμπεριφορά.

 Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

he-likes-me

Εσείς οι Ιχθείς, κάνετε πολλά λάθη που πρέπει να προσέξετε. Επειδή είστε οι αθεράπευτα ρομανικοί του ζωδιακού κύκλου, δέχεστε και τις περισσότερες απογοητεύσεις στις σχέσεις. Το λάθος που κάνετε είναι ότι εμπιστεύεστε πολύ εύκολα τους ανθρώπους και αυτό σε συνδυασμό με την υπερευαισθησία σας, σάς κάνει να πληγώνεστε πολύ πολύ εύκολα! Προσπάθησε να είσαι πιο προσγειωμένος/η στις σχέσεις σου και να βλέπεις την πραγματικότητα.

Μια καλή συμβουλή για όλους λοιπόν, ανεξαρτήτως ζωδίου, είναι ότι πρέπει να κρατάς μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτό που αγαπάς και σ’ αυτό που χρειάζεσαι, χωρίς να αποκλίνει το ένα πολύ από το άλλο και πραγματικά, θα σώσεις τον εαυτό σου από πολλές απογοητεύσεις.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET