ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάρισα: 22χρονος φοιτητής σκοτώθηκε από πτώση τοίχου εγκαταλελειμμένου σπιτιού!

Άλλη μία φορά που αυτή η χώρα δεν πρόλαβε το κακό...

Neopolis Team

22 Φεβρουαρίου, 2022

Το πρωί της περασμένης Κυριακής εξελίχθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο στην πόλη της Λάρισας, όπου ένας φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή καταπλακωμένος από τον τοίχο ενός ερειπίου. Δυστυχώς, κάτι που όλοι φοβόμαστε αλλά η πολιτεία αρνείται να διευθετήσει, έγινε πραγματικότητα και κόστισε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Όπως σημειώνεται, όλα συνέβησαν στις 7:30 το πρωί, όταν ο 22χρονος Νίκος γυρνούσε από έξοδό του με την παρέα του. Για άγνωστους λόγους, κλώτσησε τη μεταλλική πόρτα ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού όταν πέρασε από δίπλα, με αποτέλεσμα το τοιχίο στο οποίο αυτή στηριζόταν να πέσει και να τον χτυπήσει στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Οι φίλοι του σοκαρισμένοι άρχισαν να φωνάζουν, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει: «Βγήκα και πέθανε στα χέρια μου, είχε σφυγμό πέντε λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο». 

«Έφυγε το αριστερό μέρος της πόρτας, η στήριξη της πόρτας δηλαδή κι απ’ ό,τι κατάλαβα πρέπει να επήλθε ακαριαίος θάνατος από το γείσο του αριστερού στύλου της πόρτας», εξηγεί στο onlarissa.gr ο κ. Βαγγέλης Σταυριανού, που βρήκε τον 22χρονο φοιτητή από την Κρήτη αιμόφυρτο. Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά ήταν αργά.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοιτητή είχε ενημερώσει στο παρελθόν τον Δήμο και την Πολεοδομία για να έρθουν οι ιδιοκτήτες των οικημάτων και να επισκευάσουν τα ετοιμόρροπα σπίτια, ενώ τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα, κομμάτι του τοιχίου είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό και είχε επισκευαστεί.

Τόσο φίλοι, συγγενείς αλλά και η τοπική κοινωνία, είναι συντετριμμένοι με το γεγονός, ενώ η οδός Ασκληπιού, μπροστά από τη μισογκρεμισμένη κολόνα και την σκουριασμένη μεταλλική πόρτα, έχει γεμίσει λουλούδια, κεριά και μηνύματα για τον άδικο και τόσο ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου. 

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το μήνυμα από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου φοιτούσε ο Νίκος, όπως και αναφορές για τρισάγιο σήμερα στις 10.00 το πρωί, αλλά και για συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία.

https://youtu.be/Tki3aNM1B6k

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η SAS και το Τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ εισάγουν νέα εξειδίκευση στη Στατιστική και στην Επιστήμη των Δεδομένων

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET