ΟΜΟΡΦΙΑ

Λαμπερό βλέμμα ξανά με τη βοήθεια της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής

Το βλέμμα μας είναι το βασικό σημείο στο πρόσωπό μας, γι’ αυτό πρέπει να το φροντίζουμε, ώστε να είναι πάντα λαμπερό και γεμάτο ζωντάνια.

Neopolis Team

5 Ιανουαρίου, 2022

Το βλέμμα μας είναι το βασικό σημείο στο πρόσωπό μας, γι’ αυτό πρέπει να το φροντίζουμε, ώστε να είναι πάντα λαμπερό και γεμάτο ζωντάνια. 

Τι γίνεται, όμως, όταν η πάροδος των ετών συνδυάζεται με το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας; Όλα αυτά μαζί με την έκθεση στον ήλιο ή και κακές συνήθειες, όπως είναι το κάπνισμα, μπορούν να οδηγήσουν σε χαλάρωση και πρόωρη γήρανση του δέρματος. 

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μας συστήνει μία τεχνική, που μπορεί να συμβάλει στη μείωση της χαλάρωσης της περιοχής των ματιών και να σου χαρίσει το φωτεινό και νεανικό βλέμμα που σου αξίζει. Η θεραπεία προσώπου, την οποία θα γνωρίσουμε σήμερα, ονομάζεται ‘’αναίμακτη βλεφαροπλαστική’’.

Λίγα λόγια για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική έρχεται σε αντίθεση με την ‘’κλασική’’ βλεφαροπλαστική ως προς το ότι αποτελεί μία μη επεμβατική τεχνική και όχι αισθητική επέμβαση. 

Η διαφορά της από την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, όπως την έχουμε στο μυαλό μας (πέρα από το ποσοστό επέμβασης στην περιοχή των ματιών), είναι πως συστήνεται για περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Τα γεγονός πως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική προτιμάται για ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν κάτι πολύ δραστικό και να μπουν στη διαδικασία μιας χειρουργικής επέμβασης, σημαίνει δύο πράγματα.

Αφενός, η συγκεκριμένη τεχνική απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, γυναίκες και άντρες, που απλώς θέλουν να επαναφέρουν στην περιοχή των ματιών τη λάμψη των νεανικών τους χρόνων. Ένα κουρασμένο βλέμμα, όπως εξηγήσαμε και προηγουμένως, είναι αποτέλεσμα της αγχώδους καθημερινότητας και τον περιβαλλοντικών συνθηκών. Επομένως, δεν είναι ‘’προνόμιο’’ των μεγαλύτερων ηλικιών, αλλά μπορεί να αφορά και κάποιον που διανύει ακόμα και την τρίτη δεκαετία.

Αφετέρου, η μη ύπαρξη νυστεριού και άρα μη επεμβατικής μεθόδου, σημαίνει πως τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας για το πρόσωπο δεν είναι εξίσου ‘’δυνατά’’ και δεν μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα όχι τόσο όσο αυτά που μπορεί να υποσχεθεί μία ‘’κανονική’’ επέμβαση βλεφάρων.

Τέλος, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως το διάστημα ανάρρωσης διαφέρει από την ‘’κλασική΄΄ βλεφαροπλαστική και είναι σαφώς μικρότερο. 

Σε κάθε περίπτωση, χειρουργικής ή μη επέμβασης, πρέπει να συμβουλεύεσαι και να εμπιστεύεσαι τη γνώση και την εμπειρία ενός διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού, όπως είναι ο Νικόλαος Καρμίρης. Επικοινώνησε μαζί του για περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες και κλείσε το ραντεβού σου, για να επαναφέρεις τη λάμψη και τη φρεσκάδα στο βλέμμα σου.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

HAPPY BODY

10+1 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις διατροφή χωρίς να τα βρεις σκούρα!

ΟΜΟΡΦΙΑ

CeraVe: Νέο Hydrating Hyaluronic Acid Serum με πανίσχυρα συστατικά για λείο & απαλό δέρμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET