ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι λαμπεροί επισκέπτες του Museum of Illusions έζησαν τη μαγεία των ψευδαισθήσεων και των παιδικών ευχών!

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των εσόδων του Μουσείου, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού.

Neopolis Team

20 Δεκεμβρίου, 2019

Στηρίζοντας τη μαγική συνεργασία του Museum of Illusions Athens και Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα: Η Φαίη Σκόρδα, η πρέσβειρα του MakeAWish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), ο Σάκης Τανιμανίδης,  ο Μίλτος Καμπουρίδης,  η Μαρίνα Βερνίκου, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Εύη Σταθάτου, ο Δημήτρης Ταταράκης κα., επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους πως μια ευχή είναι μαγική, καθώς έχει θεραπευτική δύναμη για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων και συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που φέρουν το key visual της ενέργειας, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού.

Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου, που ήταν γεμάτο πραγματικές ευχές παιδιών, κι έζησαν μια συναρπαστική βιωματική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από μια σειρά μοναδικών οπτικών και διαδραστικών ψευδαισθήσεων.

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε:

Ήθελα πολύ να παρευρεθώ και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Σάκη Τανιμανίδη και στην ομάδα του Museum of Illusions Athens για την σημαντική τους συνεισφορά στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος).

Ο Σάκης Τανιμανίδης, συνιδιοκτήτης του ομίλου Enthoosia, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχτήκαμε φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μας να συμβάλουμε κι εμείς στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος). Σας περιμένουμε όλους αυτές τις γιορτές να ανακαλύψετε τη μαγεία των ψευδαισθήσεων, στο Museum of Illusions Athens, που με τόση αγάπη διαμορφώσαμε, γεμίζοντας το με τις ευχές παιδιών.»

Αυτές τις γιορτές, το Museum of Ιllusions Athens προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν, να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) με την αγορά εισιτηρίων και επιλεγμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου.

Περισσότερα για την ενέργεια εδώ.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ.

Σάββατο – Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Ενήλικες: 9€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

Διεύθυνση:

Ερμού 119, 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET