BINGE WATCHING

La Casa de Papel: Αύριο η πρεμιέρα της 5ης σεζόν – Οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε!

Και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε την αντίστροφη μέτρηση.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

2 Σεπτεμβρίου, 2021

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα που περίμενε κάθε φαν του LCDP!

Η 5η σεζόν έρχεται επιτέλους στο Netflix, να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας τρώνε εδώ και καιρό, αλλά και το σήμα για το μεγάλο φινάλε. Δεν κρύβουμε ότι θα προτιμούσαμε να έχουμε όλο το τέλος μαζεμένο αντί να μας σερβιριστεί σε part 1 και part 2, αλλά ας όψεται η χαρά μας για την αυριανή πρεμιέρα και δε θα πούμε βαριές κουβέντες.

Περιττό να πω ότι τα 5 επεισοδιάκια που θα βγουν (γύρω στις 10 το πρωί), θα φύγουν χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι! Του binge watching το κάγκελο έχει να γίνει, με οποιαδήποτε άλλα σχέδια για Παρασκευή βράδυ να τρώνε αυτόματα άκυρο. Θα έβαζα και το Σάββατο μέσα, αλλά πιστεύω ότι ο σωστός φαν δε θα χρειαστεί παραπάνω από μία μέρα. Μάλιστα, έχουν δημοσιευτεί οι τίτλοι των επεισοδίων αυτών και έχουν ως εξής:

1ο επεισόδιο: ‘The End of the Road’

2ο επεισόδιο: ‘Do You Believe in Reincarnation?’

3ο επεισόδιο: ‘Welcome to the Show of Life

4ο επεισόδιο: ‘Your Place in Heaven’

5ο επεισόδιο: ‘Live Many Lives’

Σαν ζεσταματάκι λοιπόν λίγο πριν το La Casa de Papel εμφανιστεί πρώτη μούρη στην αρχική του Netflix, ας δούμε ποιοι νέοι χαρακτήρες αναμένεται να μας συστηθούν και πώς θα κυλήσουν περίπου τα πράγματα. Κρατήστε πάντως, ότι έρχεται ο κακός χαμούλης!

Πέρα από τα συνηθισμένα πρόσωπα, θα δούμε και μερικές καινούργιες φυσιογνωμίες, οι οποίες όμως συνδέονται με το παρελθόν των πρωταγωνιστών. Και τα ονόματα αυτών Rafael (Patrick Criado) και René (Miguel Ángel Silvestre).

Σημείωση: Τον δεύτερο θα τον αναγνωρίσετε σε περίπτωση που έχετε δει το ‘Sky Rojo’ ή το ‘Narcos’. 

Ο πρώτος από την άλλη, είναι ένας 31χρονος μηχανικός, αλλά το πιο σημαντικό, γιος του Berlin που διαφέρει πολύ από τον πατέρα του και που πιθανώς να γνωρίζει το μυστικό για να δραπετεύσει η συμμορία. Αν θυμάστε, στην πρώτη σεζόν είχε γίνει αναφορά στο όνομά του, με τον Berlin να εξηγεί στον Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί, λέγοντας«Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα».

Όσον αφορά τον René, είναι ο πρώην σύντροφος και μεγάλος έρωτας της Tokyo, τον οποίο τελευταία φορά είδε (κι εμείς μαζί) αιμόφυρτο στο έδαφος μετά από μια ληστεία που έκαναν από κοινού, πιστεύοντας πως έχει πεθάνει

H συμβολή των νέων προσώπων στην ιστορία δεν είναι γνωστή, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βάλουν κάπως το χεράκι τους, γιατί τα πράγματα είναι σκούρα για τον Profesor και για τα υπόλοιπα μέλη. Ο πρώτος συνελήφθη από τη Sierra, ενώ οι τελευταίοι έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας, χωρίς τον εγκέφαλο της συμμορίας να δίνει οδηγίες.

Μπορεί αύριο να μην πάρουμε όλες τις απαντήσεις που θέλουμε, αλλά και πάλι, ανυπομονούμε την μπόλικη δράση που μας υπόσχονται εδώ και καιρό!

FUN ZONE

EVENTS

Το πρώτο Taylor Swift Night πάρτι στην Ελλάδα είναι γεγονός και δεν το χάνουμε με τίποτα!

PLACES TO BE

Το Choco Fest έρχεται στο Γκάζι, για να γιορτάσουμε τον έρωτά μας με τη σοκολάτα!

BINGE WATCHING

Το Sex/Life έρχεται τον Μάρτιο στο Netflix, σε περίπτωση που είχατε ξεχάσει την ύπαρξή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET