BINGE WATCHING

5 γαμάτες ξένες σειρές, που το τελευταίο τους επεισόδιο απογοήτευσε μέχρι και τον πιο φανατικό θαυμαστή!

Όταν κάποιος παρακολουθεί μια σειρά, το μόνο που ζητάει είναι ένα αξέχαστο φινάλε. Και είναι απόλυτα λογικό. Έχει αφιερώσει χρόνο για τη σειρά, έχει κάνει εκτενείς αναλύσεις πάνω στα επεισόδια και έχει δεθεί με τους χαρακτήρες. Με λίγα λόγια, αυτό που θέλει ο καθένας από εμάς είναι να δικαιωθεί ο κόπος του. Άλλα το να […]

Default avatar

Guest Author

3 Οκτωβρίου, 2016

Όταν κάποιος παρακολουθεί μια σειρά, το μόνο που ζητάει είναι ένα αξέχαστο φινάλε. Και είναι απόλυτα λογικό. Έχει αφιερώσει χρόνο για τη σειρά, έχει κάνει εκτενείς αναλύσεις πάνω στα επεισόδια και έχει δεθεί με τους χαρακτήρες. Με λίγα λόγια, αυτό που θέλει ο καθένας από εμάς είναι να δικαιωθεί ο κόπος του. Άλλα το να γράφεις το τέλειο φινάλε για μια περίπλοκη σειρά και να δίνεις στους χαρακτήρες το τέλος που τους αξίζει δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά, όπως φαίνεται.

Ακολουθούν, λοιπόν, σειρές που, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και πετυχημένες καθ’ όλη τη διάρκεια που παίζονταν στην τηλεόραση, κατάφεραν να απογοητεύσουν πλήρως τους θαυμαστές τους στο τελευταίο επεισόδιο:

*Προσοχή: Περιέχει spoilers!*

Two And A Half Men (2003 – 2015)

2681fee600000578-2988606-last_laugh_in_the_show_s_final_a_piano_was_dropped_on_a_charlie_-a-4_1426016424541

Μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Charlie Sheen θα επέστρεφε στο Two And A Half Men για το φινάλε, οι ελπίδες των τηλεθεατών ήταν αρκετά υψηλές για το τέλος της σειράς. Ο Chuck Lorre, όμως, κατάφερε να καταστρέψει αυτές τις ελπίδες, ρίχνοντας απλά ένα πιάνο στο stunt double του Charlie Sheen και στον ίδιο του τον εαυτό. Εντάξει, έγιναν και άλλα πράγματα στο επεισόδιο, αλλά δεν ενδιέφεραν και κανέναν.

How I Met Your Mother (2005 – 2014)

how-i-met-your-mother

ΝΑΙ, μετά από 9 σεζόν και 206 επεισόδια, έρχονται οι σεναριογράφοι και μέσα σε 2 επεισόδια καταστρέφουν όλη τη σειρά. Ο Barney αποκτά ένα παιδί από το πουθενά, η “Mother”, που τόσο καιρό περιμέναμε να δούμε, έχει πεθάνει και ο Ted τελικά αφηγείται όλη την ιστορία μόνο και μόνο για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μετά από τόσα χρόνια είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Robin. Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή.

Lost (2004 – 2010)

lost

Το Lost, μέσα σε 6 σεζόν, παρουσίασε διάφορα μυστήρια, τα οποία όμως δεν κατάφερε να λύσει. Το φινάλε λοιπόν της πολυετής σειράς, αντί να εξηγήσει στους τηλεθεατές τι συνέβαινε όλον αυτόν τον καιρό, κατάφερε να τους μπερδέψει ακόμα περισσότερο και να τους διχάσει, καθώς ακόμα κάνεις δεν έχει καταλάβει ακριβώς ποιο ρόλο έπαιζαν τέλος πάντων τα “flash sideways” κι αν τελικά οι χαρακτήρες ήταν από την αρχή νεκροί. Πραγματικός πονοκέφαλος αυτή η σειρά.

True Blood (2008 – 2014)

true-blood

Σε όλη τη διάρκεια της σειράς, πολλά περίεργα πράγματα έγιναν. Το τελευταίο επεισόδιο όμως ήταν το κάτι άλλο. Μέσα σε ένα απρόσμενα συντηρητικό επεισόδιο, γίνεται ένας γάμος που απογοητεύει κάθε τηλεθεατή και ο Bill ζητάει από τη Sookie να τον σκοτώσει. Κι αυτή το κάνει. Δεν το λες και πολύ ρομαντικό.

Dexter (2006 – 2013)

dexter

O Dexter θέλοντας να δείξει έλεος στην αδερφή του, τη βγάζει από τη μηχανική υποστήριξη. Το γεγονός αυτό φαίνεται να εξαφανίζει τον σκοτεινό εαυτό του (“The Dark Passenger”) και, ακολουθώντας τη ζωή του ξυλοκόπου, ζει πλέον απομονωμένος. Φυσικά, δεν υπάρχει φαν που δεν απογοητεύτηκε με το τελευταίο αυτό επεισόδιο της σειράς. Μέχρι και ο ίδιος ο Michael C. Hall παραδέχτηκε ότι όχι μόνο δεν του άρεσε, αλλά ούτε που είδε το επεισόδιο. Λογικό.

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET