ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βγήκε ανακοίνωση | Ξεκινά η διανομή των συγγραμμάτων στον Εύδοξο!

Να που έφτασε η μεγάλη μέρα! Μπορεί να ακούγαμε για συγγράμματα και συγγράμματα να μη βλέπαμε, ωστόσο αυτή η κατάσταση ανήκει πλέον στο παρελθόν. Επιβεβαιώθηκε άλλωστε, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τη στιγμή βγήκε σχετική ανακοίνωση στην πλατφόρμα του Εύδοξου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω. Οι βασικές ημερομηνίες για τους φοιτητές, έχουν […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2017

Να που έφτασε η μεγάλη μέρα! Μπορεί να ακούγαμε για συγγράμματα και συγγράμματα να μη βλέπαμε, ωστόσο αυτή η κατάσταση ανήκει πλέον στο παρελθόν. Επιβεβαιώθηκε άλλωστε, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τη στιγμή βγήκε σχετική ανακοίνωση στην πλατφόρμα του Εύδοξου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω.

Οι βασικές ημερομηνίες για τους φοιτητές, έχουν ως εξής:

  • Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 – Έναρξη δηλώσεων και διανομής φοιτητικών συγγραμμάτων
  • Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 – Λήξη δηλώσεων φοιτητικών συγγραμμάτων
  • Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 – Λήξη διανομής φοιτητικών συγγραμμάτων

* Οι παραπάνω ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το Ίδρυμα και το εκάστοτε Τμήμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τις δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων και τη διανομή αυτών στους φοιτητές για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017‐2018, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «Εύδοξος» από τις βιβλιοθήκες των ΑΕΙ.

 Αντίστοιχα η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Παρακαλούνται οι εκδότες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων, μεριμνώντας για την άμεση αποστολή αποθεμάτων στα σημεία διανομής και τον ορισμό της ορθής διαθεσιμότητας μέσω της εφαρμογής εκδοτών του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος».

Επισημαίνεται ότι η μη διανομή διδακτικών συγγραμμάτων εκτός από προβλήματα τα οποία θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με μερική ή ολική διαγραφή τίτλων ανά περίπτωση, αφού συνιστά παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET