ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

Ακολουθεί η Πάτρα και μετά η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Neopolis Team

22 Φεβρουαρίου, 2024

Source

Όχι να ακουστούμε προκατειλημμένοι απέναντι στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, η αλήθεια είναι όμως ότι δε φημίζεται για τους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους της. Βλέπεις, η επικαιρότητα και ο λόγος που συχνά είναι πρωταγωνίστρια αυτής, δημιουργεί κάποια trust issues. Ευχαρίστως βέβαια να μας διαψεύσει και να αποδείξει ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ξεπερασμένες απόψεις και toxic masculinity.

Το γεγονός ότι βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για single LGBTQ+ άτομα είναι ένα βήμα I guess.

Δεν ξέρουμε αν επιβεβαιώνουν οι ντόπιοι, πάντως οι ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες ανά τον κόσμο τη θεωρούν μια πολύ καλή επιλογή για διακοπές, καθώς κάνει τσεκ σε αρκετά από τα κριτήρια σχετικής έρευνας. Συγκεκριμένα, η Compare The Market AUΗ αναλύοντας 6 παράγοντες, όπως το ποσοστό ανύπαντρου πληθυσμού, τον αριθμό των LGBTQ+ μπαρ και κλαμπ και τα αποτελέσματα κατά των διακρίσεων, κατέληξε πως η Κρήτη είναι το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για LGBTQ+ γνωριμίες με 1.939 σκορ, και 23η ανάμεσα στις 40 ευρωπαϊκές πόλεις συνολικά!

Κι αυτό γιατί βάσει του TripAdvisor φαίνεται να έχει τα περισσότερα gay-friendly bar και clubs (5 σε αριθμό), αφήνοντας πίσω ελληνικές πόλεις όπως η Πάτρα (35η θέση), η Αθήνα (36η) και η Θεσσαλονίκη (37η). Ενώ η Κύπρος βρέθηκε στη λίστα με τη Λευκωσία στο #38 και τη Λεμεσό στο #40.

Στην κορυφή βρέθηκε – ποιο άλλο; – το Βερολίνο, το οποίο με 14 LGBTQ+ μπαρ και κλαμπ, 15 LGBTQ+ events, βαθμολογία κατά των διακρίσεων 70 και για την ασφάλεια 56,5, συγκέντρωσε συνολικά 3.377 πόντους και κατέκτησε τον τίτλο της πιο LGBTQ+ friendly ευρωπαϊκής πόλης. Κι αν δεν το έκανε η γερμανική πρωτεύουσα, σίγουρα θα το έκανε το Άμστερνταμ (τα δύο μεγαλύτερα φαβορί ούτως ή άλλως), που βρέθηκε στη 2η θέση με σκορ 3.271.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET