ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Στολίστηκε και φέτος το «Σπίτι των Χριστουγέννων» με πάνω από 10.000 λαμπάκια!

Ούτε η ενεργειακή κρίση δεν το πτοεί.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

7 Δεκεμβρίου, 2022

Στην Κοζάνη υπάρχει ένα σπίτι που δε νιώθει από ενεργειακές κρίσεις. Περιμένει όλο το χρόνο για να δώσει «πόνο» την πιο όμορφη εποχή και δεν το σταματάει τίποτα!

Είναι παράδοση άλλωστε να κλέβει την παράσταση με τον εξτραβαγκάντ στολισμό του, αφού το κάνει αδιαλείπτως εδώ και 18 χρόνια, ενώ έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό το 2017.

Αν περιτριγυρίζεσαι από Grinch φίλους και συγγενείς, ή εσύ @ ίδι@ δυσκολεύεσαι να μπεις στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, τότε δείξε/δες τις παρακάτω φωτογραφίες τού πιο γιορτινού σπιτιού and the job is done!

Το Kozanilife.gr μοιράστηκε τις φωτογραφίες και μας έκανε να νιώσουμε κάπως… τσιγκούνηδες με το δικό μας στολισμό, αφού όπως γράφει, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί 10.000 λαμπιόνια. Υποθέτω ωστόσο πως απλά το συγκεκριμένο σπίτι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και η αλήθεια είναι ότι πολύ θα θέλαμε να μένουμε κάπου εκεί κοντά, για να μπορούμε να παίρνουμε καθημερινά λίγο από το xmas spirit του.

Οι κάτοικοι της Κοζάνης είναι πολύ τυχεροί που έχουν ένα τέτοιο στολίδι να τους γεμίζει χαρά στις βόλτες τους (λογικά είναι ντόπια ατραξιόν). Σύμφωνα ξανά με το Kozanilife.gr, ο κόσμος που επισκέπτεται το σημείο για να θαυμάσει το «Σπίτι των Χριστουγέννων» όπως έχει ονομαστεί, είναι πολύς, ενώ οι περισσότεροι σταματούν και για μια φωτογραφία.

Εκεί ανάμεσα στα επιφωνήματα ενθουσιασμού πάντως, σίγουρα πέφτει και η ερώτηση για το λογαριασμό στη ΔΕΗ. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET