ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα… κοπλιμέντα που δε θέλει να ακούσει καμία γυναίκα!

Κομπλιμέντα; Μπορεί και όχι...

Neopolis Team

4 Φεβρουαρίου, 2017

Υπάρχουν άντρες που ρίχνουν τις «γκόμενες» που θέλουν απλά με το στόμα και το λέγειν τους και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μιλώντας τα κάνουν χειρότερα.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα «άκυρα» από τις χαζές ατάκες που ρίχνουν οι άνδρες, οι γυναίκες ξεκίνησαν να μοιράζονται σε ένα thread στο Reddit κάποια από τα κοπλιμέντα που λαμβάνουν καθημερινά και δεν είναι και ιδιαίτερα κολλακευτικά για τις ίδιες.

Μαζέψαμε τα περισσότερα, έτσι ώστε να τα διαβάσετε και να μην την πατήσετε κι εσείς προσπαθώντας να ρίξετε το κορίτσι που σας αρέσει.

«Οποιοδήποτε κομπλιμέντο του τύπου “είσαι πολύ … για …”. Για παράδειγμα, “είσαι πολύ όμορφη για την ηλικία σου” ή “είσαι πολύ έξυπνη για κορίτσι”. Είναι κακά, όπως και να τα δεις».

clearingpuppy


«Όταν μια γυναίκα βγάζει τα γυαλιά της για να τα καθαρίσει και της λένε: “Είσαι όμορφη χωρίς τα γυαλιά”. Εκτιμώ το ότι με βρίσκεις όμορφη, αλλά χρειάζομαι τα γυαλιά μου για να βλέπω».

roughlythreepoint14


«Οι άντρες που νιώθουν την ανάγκη να σχολιάσουν πόσο μεγάλο στήθος έχω. Ένας τύπος που έβλεπα στη σχολή, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram λέγοντας “Σκέφτηκα πως πρέπει να ξέρεις πως έχεις πραγματικά μεγάλα βυζιά”. Τι λες; Ούτε πάνω στο στήθος μου να ήταν».

captyoyogirl


«”Είσαι πολύ καλύτερη όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου”. Με πληγώνει γιατί, εντάξει, ευχαριστώ που παίρνω κομπλιμέντα μόνο όταν περνάω 2 ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά μου».

]x192837465x


«Είμαι κοκκινομάλλα. Και έχω σιχαθεί τους άντρες που μου λένε πως “γουστάρουν τρελά τις κοκκινομάλλες” ή πως “βγαίνουν μόνο με κοκκινομάλλες”. Σ’ ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω πως αυτό είναι το μόνο πράγμα που μετρά πάνω μου».

starknolonger


«”Είσαι σέξι για Ασιάτισσα” και “Πάντα ήθελα να πάω με μια Ασιάτισσα”. 1) Δεν ήξερα πως οι Ασιάτισσες είναι καθολικά άσχημες κι εγώ είμαι η εξαίρεση. 2) Σ’ ευχαριστώ που με μειώνεις σε έναν ακόμη “τσεκ” στη λίστα με τις επιθυμίες σου».

69poop420


«”Αχ μωρό μου, γιατί δε χαμογελάς; Στοιχηματίζω πως είσαι πολύ όμορφη όταν γελάς”. Όχι, όχι, όχι».

likethosesongs


«Υπήρξαν άντρες που μου έλεγαν πως θέλουν να βγουν μαζί μου επειδή “δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια”. Αντιλαμβάνομαι πως η πρόθεσή τους ήταν να μου δείξουν πως έχω ξεχωριστή προσωπικότητα και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αλλά όταν λένε πως δεν είμαι “σαν τα άλλα κορίτσια”, με κάνουν να νιώθω πως απλά δεν απολαμβάνουν την παρέα των γυναικών γενικά, και αναρωτιέμαι γιατί έχουν ξεγράψει ένα ολόκληρο γένος, ως ανθρώπους που δεν βρίσκουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντες για παρέα».

BatgirlArie


«Όταν μια γυναίκα κάνει κάτι πολύ ζόρικο ή κάτι που αποδεικνύει πόσο έξυπνη είναι… μην αρχίσετε αμέσως να της κάνετε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη είναι, δεν είναι τόσο ωραίο όσο νομίζετε».

ApoplecticBubbles


«Οτιδήποτε έχει να κάνει με το βάρος μου. Διαγνώσθηκα με κοιλιοκάκη νωρίτερα μέσα στη χρονιά και έχασα πολλά κιλά. Έπαθα σοκ με το πόσοι άντρες που ήξερα γύρισαν, ξαφνικά, και μου είπαν πόσο όμορφη είμαι, την ίδια στιγμή που λιμοκτονούσα και ήμουν κυριολεκτικά υποσιτισμένη».

tedcruziszodiac


«Οι άντρες που με αποκαλούν “εξωτική” και περιμένουν να μου αρέσει. Με ξενερώνει εντελώς. Η άμεση σεξουαλικοποίηση της εθνικότητάς μου μπορεί να με τρελάνει».

Triumphantrose

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET