ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι αποκαλύπτει η κλίση του πέους για τον τρόπο που σκέφτεται ένας άντρας;

Συχνά ακούμε να λένε πως «Οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι!». Μία έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τον συγκεκριμέν ισχυρισμό, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο εγκέφαλος ενός άντρα συνδέεται μ’ έναν άκρως περίεργο τρόπο με το πέος του. Σοβαρά! Η έρευνα καταδεικνύει πως η κατεύθυνση προς την οποία είναι στραμμένο το πέος, […]

Neopolis Team

26 Νοεμβρίου, 2014

Συχνά ακούμε να λένε πως «Οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι!». Μία έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τον συγκεκριμέν ισχυρισμό, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο εγκέφαλος ενός άντρα συνδέεται μ’ έναν άκρως περίεργο τρόπο με το πέος του. Σοβαρά!

Η έρευνα καταδεικνύει πως η κατεύθυνση προς την οποία είναι στραμμένο το πέος, μπορεί να εξηγήσει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ένας άντρας.

Συγκεκριμένα, όταν το αντρικό μόριο έχει μία κλίση προς τα αριστερά, αυτό υποδηλώνει πως ο κάτοχος του χρησιμοποιεί περισσότερο το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου του, το οποίο σχετίζεται με δεξιότητες όπως η στρατηγική, ο ρεαλισμός, η γλωσσομάθεια κι η αναλυτική σκέψη. Επομένως, ένας τέτοιος άντρας εμφανίζεται λογικός, οργανωμένος και συστηματικός.

Αντίθετα, όταν το αντρικό μόριο έχει μία κλίση προς τα δεξιά, υποδηλώνει αντίστοιχα πως ο κάτοχος του χρησιμοποιεί περισσότερο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου του, το οποίο σχετίζεται με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση. Έτσι, ένας άντρας στον οποίο κυριαρχεί το δεξί ημισφαίριο τείνει να είναι κινείται περισσότερο με το ένστικτο, να είναι δημιουργικός και περίεργος.

really

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!