ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το Κέντρο της Αθήνας λόγω Πορείας.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ) στην οποία συμμετέχει και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ φαίνεται να συμμετείχαν περίπου 2.500 άτομα. Η τροχαία είχα διακόψει την […]

Neopolis Team

20 Νοεμβρίου, 2015

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ) στην οποία συμμετέχει και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ φαίνεται να συμμετείχαν περίπου 2.500 άτομα. Η τροχαία είχα διακόψει την κυκλοφορία στις οδούς: Βασ. Σοφίας, η Αμαλίας και Ευριπίδου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται στη γνωστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών όλων των ενστόλων και όλων των Σωμάτων που έγιναν αναδρομικά από τη 1η Αυγούστου 2012.

Αυτή τη στιγμή πορεία πραγματοποιούν οι Αφγανοί μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν.

Στα ΜΜΜ, υπάρχει καθυστέρηση των δρομολογίων των Λεωφορείων καθώς δεν μπορούν να διασχίσουν την Βασ. Σοφίας και την Βασ. Αμαλίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητο να κλείσει κάποιος σταθμός Μετρό.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET