ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το Κέντρο της Αθήνας λόγω Πορείας.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ) στην οποία συμμετέχει και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ φαίνεται να συμμετείχαν περίπου 2.500 άτομα. Η τροχαία είχα διακόψει την […]

Neopolis Team

20 Νοεμβρίου, 2015

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ) στην οποία συμμετέχει και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ φαίνεται να συμμετείχαν περίπου 2.500 άτομα. Η τροχαία είχα διακόψει την κυκλοφορία στις οδούς: Βασ. Σοφίας, η Αμαλίας και Ευριπίδου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται στη γνωστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών όλων των ενστόλων και όλων των Σωμάτων που έγιναν αναδρομικά από τη 1η Αυγούστου 2012.

Αυτή τη στιγμή πορεία πραγματοποιούν οι Αφγανοί μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν.

Στα ΜΜΜ, υπάρχει καθυστέρηση των δρομολογίων των Λεωφορείων καθώς δεν μπορούν να διασχίσουν την Βασ. Σοφίας και την Βασ. Αμαλίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητο να κλείσει κάποιος σταθμός Μετρό.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET