ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κλάμα | Στην Κύπρο απογορεύτηκε το La Casa de Papel ως συμμετοχή στο Καρναβάλι!

Είναι σχεδόν δεδομένο πως φέτος το “La Casa de Papel” θα έχει την τιμητική του τις απόκριες. Μέχρι και ο Νεϊμάρ φόρεσε στολή, θα κωλώσουμε εμείς εδώ; Ξέρουμε, δεν είσαι σε καμία περίπτωση σε mood καρναβαλιού, εδώ δεν έχουν έρθει καν τα Χριστούγεννα θα μας πεις, αλλά έλα που o Δήμος Λεμεσού έβγαλε ανακοίνωση που […]

Neopolis Team

14 Νοεμβρίου, 2018

Είναι σχεδόν δεδομένο πως φέτος το “La Casa de Papel” θα έχει την τιμητική του τις απόκριες. Μέχρι και ο Νεϊμάρ φόρεσε στολή, θα κωλώσουμε εμείς εδώ;

Ξέρουμε, δεν είσαι σε καμία περίπτωση σε mood καρναβαλιού, εδώ δεν έχουν έρθει καν τα Χριστούγεννα θα μας πεις, αλλά έλα που o Δήμος Λεμεσού έβγαλε ανακοίνωση που έχει προβληματίσει κόσμο και κοσμάκη.

Ειδικότερα, έκανε γνωστό πως αν κάποιος θέλει να φορέσει τη μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί εξαιτίας της ισπανικής σειράς, τότε δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στο καρναβάλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, με αφορμή το ότι οι δηλώσεις ξεκινούν από τώρα, διευκρινίστηκε πως το θέμα La Casa de Papel δεν θα γίνει αποδεκτό για λόγους ασφαλείας λόγω της μορφής της στολής, με την οποία κρύβεται από μάσκα το πρόσωπο του καρναβαλιστή.

Ένας ακόμα λόγος είναι και για ότι πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές θέμα και καθώς οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες αποσκοπούν στο να διατηρούν τον αριθμό των καρναβαλιστών μέχρι τα 500 άτομα σε κάθε ομάδα, η συγκεκριμένη αμφίεση ενδεχομένως να προσελκύσει περισσότερα άτομα. Αυτό θα οδηγούσε στην παραβίαση του κανονισμού που έχει τεθεί.

Τονίζεται επίσης:

«Την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παρέβησαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου του 2018».

Όσοι θέλουν πάντως να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στην παρέλαση, τότε καλούνται να περάσουν απ’τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 για συμπλήρωση στοιχείων της συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET