ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακοινώθηκε φοιτητική κινητοποίηση τη Δευτέρα (26/2), ενάντια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής!

Σε προγραμματισμένη κινητοποιήση προχωρούν τη Δευτέρα 26/2 οι φοιτητικοί σύλλογοι, προκειμένου να εναντιωθούν στο νομοσχέδιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο έχει πλέον κατατεθεί στη Βουλή. Η κατηγοριοποίηση πτυχίων, η υποχρηματοδότηση, η υποταγή των σχολών στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων που παραμένουν και ενισχύονται με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι εκείνα για τα […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2018

Σε προγραμματισμένη κινητοποιήση προχωρούν τη Δευτέρα 26/2 οι φοιτητικοί σύλλογοι, προκειμένου να εναντιωθούν στο νομοσχέδιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο έχει πλέον κατατεθεί στη Βουλή.

Η κατηγοριοποίηση πτυχίων, η υποχρηματοδότηση, η υποταγή των σχολών στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων που παραμένουν και ενισχύονται με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι εκείνα για τα οποία διαμαρτύρονται οι φοιτητές.

Στην ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι αναφέρουν:

«Όλοι οι φοιτητές και οι σπουδαστές διαδηλώνουμε την Δευτέρα 26/2 στις 12:00 στα Προπύλαια, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Οι σπουδαστικοί και οι φοιτητικοί σύλλογοι από ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας, Νέας Εστίας ΕΜΠ, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Νομικής ΕΚΠΑ, Γεωγραφίας Χαροκοπείου και οι σπουδαστές του τμήματος Ιατρικών Οργάνων του ΤΕΙ Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση την  Δευτέρα 26/2, κόντρα στην κατηγοριοποίηση πτυχίων, αποφοίτων και ιδρυμάτων, την υποχρηματοδότηση, την υποταγή των σχολών στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων που παραμένουν και ενισχύονται με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Φοιτητές και οι σπουδαστές παλεύουμε για την ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας»

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET