ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Ta Kinder Joy δίνουν δώρο Funko Χάρι Πότερ, παίρνουμε σβάρνα τα περίπτερα!

Ας αρχίσει το κυνήγι του θησαυρού!

Δε θα είμαστε ποτέ too old για Kinder αυγά, ειδικά όταν αυτά δίνουν δώρα Χάρι Πότερ

Είχαμε αρχίσει να σκάμε από τη ζήλια μας όταν βλέπαμε TikToks από το εξωτερικό όπου έκαναν unwrapping τη μία πλευρά του σοκολατένιου αυγού κι εμφανίζονταν από funko pops μέχρι σελιδοδείκτες Χάρι Πότερ, αλλά ευτυχώς η special αυτή edition ήρθε και στην Ελλάδα. Δε θα τη βρεις και στο πρώτο τυχαίο περίπτερο, αλλά με λίγη ψακτική, κάτι θα καταφέρεις. Συνήθως καταφθάνουν σε μίνι μάρκετ, 24ωρα ψιλικατζίδικα και ορισμένα περίπτερα.

@vivianasacco 🥹 #harrypotter #kinderjoy ♬ Harry Potter – Movie Magic And His Solid Gold Soundtracks

Αφού εξαφανίσεις το φαγώσιμο κομμάτι σε ελάχιστο χρόνο και ξετυλίξεις το άλλο μέρος (ή το αντίστροφο), μπορείς να περιμένεις μικρά Funko Pop των Χάρι, Ερμιόνη, Ρον, Ντάμπλντορ, Χάγκριντν κ.α., σελιδοδείκτες με τους χαρακτήρες, φιγούρες για το μολύβι-στιλό σου, καθώς και βραχιολάκια.

Το καλύτερο κομμάτι του συγκεκριμένου unboxing είναι η έκπληξη, αλλά αν έχεις βάλει στόχο να συγκεντρώσεις όλη τη συλλογή δώρων, τότε θες να ξέρεις πάνω-κάτω τι περιμένεις. Ως ένα βαθμό μπορείς να το εξασφαλίσεις αυτό, αφού στο κάτω μέρος κάθε Kinder Joy υπάρχει ένας μικρός κωδικός που κάνει spoiler το περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, θα εντοπίσεις με μικρά γράμματα είτε ένα «Α2Α», είτε «S1» ή «S1A». Το πρώτο αφορά τις φιγούρες, το δεύτερο τους σελιδοδείκτες και το τρίτο τα βραχιολάκια.

@anastanthr_ Α2Α:φιγούρες S1:βραχιόλι S1A:Σελιδοδείκτης #kinderjoy#harrypottertiktok#harrypotter#greece#foryou#fy ♬ Lovers Rock – TV Girl

Κάποιοι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και σημειώνουν κάθε δώρο που περιέχουν οι ξεχωριστοί κωδικοί…

@juliaol172 Kinder Joy Harry Potter A2A S1 Codes Кіндер Джой Гаррі Поттер Коли A2A S1 #kinderjoyharrypotter #harrypotter #harrypotterkody #кіндерджойгарріпоттер #funkopopkolekcja #гарріпоттер #funkopop #кіндергарріпоттер ♬ Harry Potter – The Intermezzo Orchestra

Είτε προτιμάς την έκπληξη είτε όχι, μπορείς να τσεκάρεις στην επίσημη σελίδα του Kinder Joy τα δώρα που παίζουν συνολικά! Meanwhile, εμείς θα συνεχίσουμε το unwrapping.

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET