ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Κι όμως, υπάρχει ελληνική εταιρεία που δίνει 1500€ bonus σε κάθε εργαζόμενο φοιτητή!

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή ελληνικές επιχειρήσεις που παρά την οικονομική κρίση, όχι μόνο πληρώνουν τους εργαζομένους στην ώρα τους, αλλά δίνουν και μπόνους επιβαβρεύοντας τους για την συνεισφορά τους. Θεωρούν, πολύ σωστά, πως οι εργαζόμενοι είναι η κινητήριος δύναμη για την βέλτιστη οικονομική πορεία που σημειώνουν, γι’αυτό στο τέλος της κάθε χρονιάς δίνουν μπόνους ή […]

Neopolis Team

27 Μαρτίου, 2019

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή ελληνικές επιχειρήσεις που παρά την οικονομική κρίση, όχι μόνο πληρώνουν τους εργαζομένους στην ώρα τους, αλλά δίνουν και μπόνους επιβαβρεύοντας τους για την συνεισφορά τους.

Θεωρούν, πολύ σωστά, πως οι εργαζόμενοι είναι η κινητήριος δύναμη για την βέλτιστη οικονομική πορεία που σημειώνουν, γι’αυτό στο τέλος της κάθε χρονιάς δίνουν μπόνους ή με την μορφή χρημάτων ή με υποτροφίες ή με χορήγηση άτοκων δανείων.

Όπως διαβάζουμε στο Economistas.gr, οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι ο Καριέλας, ο Παπαστράτος, η Βιβεχρώμ, η Μέλισσα Κίκιζας, η βιομηχανία Τυράς και η Landis+Gyr.

Ωστόσο, από αυτές ξεχωρίζουμε την καπνοβιομηχανία Καρέλιας, καθώς είναι εκείνη που δίνει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ για κάθε εργαζόμενο που σπουδάζει σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ.

Γνωστή πλέον για τα μπόνους που μοιράζει κάθε χρόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του 2018, μοίρασε απλόχερα το συνολικό ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ σε εργαζόμενους και κοινωφελή ιδρύματα.

Μερικές από τις παροχές που έδωσε φέτος η καπνοβιομηχανία είναι μεταξύ άλλων:

  • 900 ευρώ ως επίδομα παρουσίας.
  •  Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ για κάθε εργαζόμενο που σπουδάζει σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ.
  • 1.300 ευρώ επιπλέον μισθού για κάθε εργαζόμενο.
  • Έκτακτο βοήθημα 450 ευρώ σε όσους έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET