SPILL THE TEA

Κι όμως, η Ζενεβιέβ κάποτε έσκιζε τις πασαρέλες ως άλλο Next Top Model!

Προκαλούμεεεε (όπως λέει και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του) να δοθεί εκπομπή στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, το πρόσωπο που έχουμε αγαπήσει για το 2018.  Ευχαριστούμε γι’αυτό, GNTM. Όλα ξεκίνησαν με την υπέρτατη ατάκα «Αγάπη, αυτά τα παπούτσια μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο” και συνέχισαν με το «άστα αγάπη μου τα βυζιά σου δε θα […]

Δήμητρα Πραντάλου

29 Νοεμβρίου, 2018

Προκαλούμεεεε (όπως λέει και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του) να δοθεί εκπομπή στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, το πρόσωπο που έχουμε αγαπήσει για το 2018. 

Ευχαριστούμε γι’αυτό, GNTM.

Όλα ξεκίνησαν με την υπέρτατη ατάκα «Αγάπη, αυτά τα παπούτσια μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο” και συνέχισαν με το «άστα αγάπη μου τα βυζιά σου δε θα πάνε πουθενά“, για να κερδίσει μια θέση στην καρδούλα μας μια για πάντα.

Για καλή μας τύχη οι εμφανίσεις της δεν είναι σπάνιες, ενώ σε κάθε επεισόδιο ξέρει πως να βρεθεί στο επίκεντρο. Τα λόγια της μπορεί για κάποιους να στάζουν φαρμάκι, για εμάς ωστόσο είναι τόσο πετυχημένα που στις περισσότερες περιπτώσεις της βγάζουμε το καπέλο.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, σπούδασε Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Επέστρεψε στην Ελλάδα και δούλεψε ως fashion editor με τον Νικόλα Γεωργίου, αφήνοντας το στίγμα της στους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα, εργαζόταν και ως μοντέλο δίπλα σε σπουδαίους σχεδιαστές, όπως ο Γιώργος Ελευθεριάδης, η Orsalia Parthenis και αρκετοί ακόμη.

Για τρία χρόνια ταξίδεψε σε ολόκληρη την κεντρική και νότια Αμερική, αναζητώντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με τη δουλειά της να αναγνωρίζεται και να δημοσιεύεται σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

Όμως έχει κάνει και η ίδια τα χιλιομετράκια της στις πασαρέλες, κάτι που αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του STAR.

Στο ακόλουθο βίντεο, αν δεν μας έλεγαν ποια είναι, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβουμε ότι η νεαρή κοπέλα που περπατά στο catwalk της σχεδιάστριας Λουκία, είναι η Ζενεβιέβ.

https://youtu.be/neOMFJhvJ0I

Μέχρι σήμερα πάντως, η γυναίκα ξέρει πολύ καλά τι εστί μόδα, γι’αυτό κάπου εξηγείται το κράξιμό της προς τις παίκτριες του GNTM. Με μια μικρή αναζήτη στο προφίλ της στο instagram, το επιβεβαιώνει:

https://www.instagram.com/p/BqsFsuiAHU-/

https://www.instagram.com/p/BpwvjZHnaHz/

https://www.instagram.com/p/Bniq0evi9qe/

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET