Τιβί

Καινούργιου – Μέγκι – Σπυριδούλα στο ίδιο πλατό, αν δεν είναι αυτή «τριάδα φωτιά», τότε ποια;

Εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε την εκπομπή, να το κάνετε με ένα περιλαίμιο από σκόρδα, γιατί το κακό που μπορεί να σας βρει είναι μεγάλο. 

Neopolis Team

29 Αυγούστου, 2019

Και να που η τελευταία μας παρότρυνση εισακούστηκε! 

Διότι εκεί που αμφισβητούσαμε την επιλογή της Ειρήνης Στεριανού για τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο της Πολυκατοικίας (αν υπάρξει έστω κι ένα άτομο που θα αναφέρεται στη σειρά ως «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» τότε θα θεωρηθεί επιτυχία από τους εμπνευστές του τίτλου), προτείναμε την επόμενη φορά να πάνε για πιο δυνατά και – κατά την άποψή μας – κερδοφόρα ονόματα. Και το έκαναν!

Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι η επιλογή αυτή επηρεάστηκε από τα λεγόμενά μας, αλλά η Μέγκι βρήκε τη θέση της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο πάνελ της ΚatKen στο Open.

Το «Ευτυχείτε» πάει για νέα σεζόν κάνοντας πρεμιέρα 9 Σεπτεμβρίου (ελπίζουμε η ενότητα των Διλημμάτων να παραμείνει ανέγγιχτη) και στο πλευρό της κεντρικής παρουσιάστριας θα σταθεί η Μέγκι του GNTM, χωρίς να ξέρουμε βέβαια τον ακριβή ρόλο της.

Κάτι μας λέει όμως, ότι η παρουσία της στο πλατό αποσκοπεί την τροφοδότηση του ίντερνετ με πολλά, ολόδικά της μαργαριτάρια. Το έκανε μία φορά μέσω του ριάλιτι μοντέλων, θα το κάνει ξανά μέσω του «Ευτυχείτε». 

https://www.instagram.com/p/BzQvlftonF5/

Μόνο που τα κακά καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ.

Άλλη μία κοπέλα, από ριάλιτι προφανώς, θα συμπληρώσει την παραπάνω σούπερ ομάδα, αναλαμβάνοντας την ενότητα της μαγειρικής. Υπάρχουν φήμες συγκεκριμένα, που θέλουν τη Σπυριδούλα του MasterChef να αναλαμβάνει την στήλη της μαγειρικής στην εν λόγω εκπομπή, κι αναπόφευκτα το μυαλό μας πήγε στη δημιουργία μιας νέας τριάδας φωτιάς: Καινούργιου, Μέγκι, Σπυριδούλα, πιο φαρμακερής κι από της πρώτης

https://www.instagram.com/p/Bxz1MqEJ0Iv/

Εάν σκοπεύετε να την παρακολουθήσετε, θα προτείναμε να το κάνετε με ένα περιλαίμιο από σκόρδα, γιατί το κακό που μπορεί να σας βρει είναι μεγάλο. 

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET