ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής του ΕΚΠΑ ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες και στη δεύτερη το έπαιζε μυστικός πράκτορας!

His name is Bond. James Bond. Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ και διευθυντής σε καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, πήγε την απιστία σε άλλο επίπεδο. Η ιστορία τού μάλιστα έγινε γνωστή στην πανεπιστημιακή κοινότητα και ήδη δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος τού. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο αναπληρωτής καθηγητής και γιατρός είναι παντρεμένος με […]

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2018

His name is Bond. James Bond.

Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ και διευθυντής σε καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, πήγε την απιστία σε άλλο επίπεδο. Η ιστορία τού μάλιστα έγινε γνωστή στην πανεπιστημιακή κοινότητα και ήδη δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος τού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο αναπληρωτής καθηγητής και γιατρός είναι παντρεμένος με μία γυναίκα, η οποία ζει μόνιμα στην Κρήτη με τα δύο παιδιά τους. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε απ’το να τελέσει και δεύτερο γάμο με την ερωμένή του, το 2014.

Για να καλύψει τα νώτα του όμως, καθώς προφανώς και δεν γνώριζε η δεύτερη την ύπαρξη της πρώτης, είπε την πιο πειστική δικαιολογία έβερ.

Επιστράτευσε λοιπόν την ιδιότητα του μυστικού πράκτορα, προκειμένου να δικαιολογεί στη σύζυγό (τη δεύτερη ντε) την απουσία του τα Σαββατοκύριακα, όπου πήγαινε σε μυστική αποστολή. Κάπως έτσι δικαιολόγησε και το γιατί δεν έκανε κοινή φορολογική δήλωση μαζί της.

Το παράδοξο είναι πως έγινε πειστικός ο τύπος.

Όλα κύλησαν καλά αυτά τα τέσσερα χρόνια, όταν όμως αποφάσισαν να χωρίσουν, ο γιατρός δεν υπολόγισε σωστά κάποια πραγματάκια.

Διότι η δεύτερη σύζυγος πήγε στο Δήμο Χαλκιδέων να ζητήσει το διαζευκτήριο, αλλά τελικά ήρθε αντιμέτωπη με πολλές αλήθειες. Πόσα να αντέξει σε μία μέρα;

Οι υπάλληλοι της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει στα αρχεία του δήμου κάποια τέλεση γάμου, διαπιστώνοντας τελικά πως αυτός δεν έγινε ποτέ των ποτών.

Η γυναίκα έπεσε απ’τα σύννεφα και εξήγησε στους υπαλλήλους που δεν θα θέλαμε με τίποτα να ήμασταν στη θέση τους, πως ο άντρας της είναι μέλος των μυστικών υπηρεσιών και κάθε ΣΚ μάλιστα πήγαινε σε μυστική αποστολή στην Κρήτη και επέστρεφε Δευτέρα.

Πώς στο καλό το πίστεψε αυτό;

Κι αν αναρωτιέστε πως έγινε αυτός ο γάμος εφόσον τελέστηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου, ο γιατρός το είχε στήσει πολύ καλά και αυτό.

Ένας καρδιολόγος συνάδελφος του έγινε κουμπάρος και έβαλε κάποιον να πλαστογραφήσει τα έγγραφα προκειμένου να πιστέψει σίγουρα αυτή η δόλια γυναίκα πως παντρεύτηκε τον James Bond.

Εννοείται πως ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας και ποιος πλαστογράφησε τα έγγραφα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET