ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών έλειπε για 6 χρόνια από το μάθημα και πληρωνόταν κανονικά!

Εδώ και καιρό το Υπουργείο Παιδείας επιδιώκει τη «σύλληψη» εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια ή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που έκαναν για μέρες ή για μήνες «κοπάνα» από τις αίθουσες διδασκαλίας και πράγματι κατάφεραν να εντοπίσουν 4 τέτοια φαινόμενα. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις εκπαιδευτικοί από την Κεντρική Μακεδονία, την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο που απολύθηκαν, έλειπαν ο ένας 8 […]

Default avatar

Guest Author

1 Νοεμβρίου, 2016

Εδώ και καιρό το Υπουργείο Παιδείας επιδιώκει τη «σύλληψη» εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια ή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που έκαναν για μέρες ή για μήνες «κοπάνα» από τις αίθουσες διδασκαλίας και πράγματι κατάφεραν να εντοπίσουν 4 τέτοια φαινόμενα. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις εκπαιδευτικοί από την Κεντρική Μακεδονία, την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο που απολύθηκαν, έλειπαν ο ένας 8 μήνες, ο άλλος 5 και οι υπόλοιποι από 32 έως 37 μέρες.

Ωστόσο, η περίπτωση του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο εν λόγω εκπαιδευτικός δεν παρευρισκόταν στο μάθημα επί σειρά ετών και για την ακρίβεια, επί 6 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί επανειλημμένες συστάσεις από τις Πρυτανικές Αρχές, δεν έδειχνε πρόθυμος να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αμειβόταν κανονικά, κάτι που θα εξεταστεί από τους αρμόδιους, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα αναδρομικής στέρησης μισθού.

Τόσο ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, όσο και οι άλλοι εκπαιδευτικοί θα παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET