ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Κάθε ζώδιο έχει την τυχερή του μέρα μέσα στην εβδομάδα κι αυτή είναι η δική σου!

Μην την αφήνεις να πηγαίνει χαμένη!

Γεωργία Σιμιτζή

22 Απριλίου, 2021

Έχεις ξυπνήσει ποτέ νιώθοντας ότι αυτή είναι η μέρα σου; Αν το δούμε αστρολογικά, τότε πράγματι μπορεί να ισχύει!

Όλοι πιστεύουμε ότι η μέρα μας είναι η Παρασκευή και την περιμένουμε από την αρχή κιόλας της εβδομάδας να έρθει να μας σώσει σε φάση… «Παρασκευή, αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ»! Έχεις αναρωτηθεί όμως, γιατί είμαστε τόσο hyped με αυτή τη μέρα; Πλην τα προφανή, τα άστρα έχουν μια εξήγηση και γι’ αυτό.

Που λέτε, η Παρασκευή συνδέεται με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της απόλαυσης και της δημιουργικότητας, επομένως ποιος να μην ανυπομονεί γι’ αυτή; Στην πραγματικότητα, κάθε μέρα της εβδομάδας έχει σχέση μ’ έναν από τους επτά παραδοσιακούς πλανήτες, και αυτοί, φίλοι μου, παίζουν μεγάλο ρόλο για το αν θα μας χαμογελάσει η τύχη.

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις ποια είναι η δική σου τυχερή μέρα ανάλογα με το ζώδιό σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω, γιατί τελικά η Παρασκευούλα δεν είναι το γούρι όλων μας:

Δευτέρα και η τύχη χαμογελά στους Καρκίνους

Μπορεί για τους περισσότερους η Δευτέρα να είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, αλλά αυτό δεν ισχύει και για το συναισθηματικό ζωδιάκι της παρέας! Πώς εξηγείται αυτό; Ο Καρκίνος έχει ως κυβερνήτη του τη Σελήνη και η Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης, αφού το όνομά της στα αγγλικά σημαίνει ‘day of the moon’, επομένως είναι η μέρα σας Καρκινάκια! Κι από τη στιγμή που η Δευτέρα προσφέρεται για οργάνωση και νέα ξεκινήματα, σε ευνοεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πάρεις αποφάσεις. Είναι η ευκαιρία σου να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου και να σχεδιάσεις το μέλλον με φιλοδοξία.

Τρίτη, η τυχερή μέρα των Κριών και των Σκορπιών

Όταν σκεφτόμαστε τυχερές μέρες, το μυαλό μας δεν πάει σίγουρα στην Τρίτη, παρόλα αυτά πρόκειται για μία δραστήρια και δυναμική μέρα, κυρίως για τους Κριούς και τους Σκορπιούς. H Τρίτη συνδέεται με τον πλανήτη Άρη (εκ του γαλλικού Mardi που σημαίνει ‘day of Mars’), ο οποίος είναι κυβερνήτης των δύο αυτών ζωδίων, πράγμα που την κάνει κομμένη και ραμμένη γι’ αυτά, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την ενέργειά τους στα ύψη. Είστε που είστε δυναμικά και παθιασμένα ζώδια, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι την Τρίτη δε σας σταματάει τίποτα. Αν δεν είναι αυτή η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ και να βάλετε μπρος συναρπαστικές ιδέες, τότε ποια; Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Τετάρτη, η μέρα των Διδύμων και των Παρθένων

Προχωράμε στα μέσα της εβδομάδας και την Τετάρτη, κυβερνήτης της οποίας είναι ο Ερμής, που συμβολίζει την επικοινωνία, την σκέψη και τις ιδέες. Ο Ερμής είναι επίσης κυβερνήτης των Διδύμων και των Παρθένων και ως τα πιο ψυχικά φορτισμένα ζώδια (πράγματι), η μέρα αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλετε σε μια σειρά πράγματα και σκέψεις και να πετύχετε στόχους. Τα Διδυμάκια είναι γνωστό ότι ξεχειλίζετε από ιδέες, οπότε η Τετάρτη σας βοηθάει να οργανώσετε λίγο το χαμούλη που επικρατεί στο κεφάλι σας και να ξεκινήσετε να τις υλοποιείτε. Για τους Παρθένους από την άλλη, η Τετάρτη είναι ιδανική για να τσεκάρετε πώς πάει μέχρι τώρα η to-do list σας και να ανεβάσετε την παραγωγικότητα στο φουλ.

Τοξότες και Ιχθύες δοκιμάζουν την τύχη τους την Πέμπτη

Η Πέμπτη είναι μια μέρα αναμονής και αισιοδοξίας, ένα βήμα πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο με τους Τοξότες και τους Ιχθύες να την απολαμβάνουν περισσότερο απ’ όλους. Η Πέμπτη κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της εξερεύνησης, της επέκτασης και της αντίληψης των πραγμάτων πέρα από τα φυσιολογικά όρια. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τον περιπετειώδη Τοξότη που δε χάνει ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντές του και να αποκτήσει νέες εμπειρίες. Από την άλλη τα Ψαράκια θα εκτιμήσουν τη σταθερότητα και την αρμονία που προσφέρει αυτή η ημέρα για να εφαρμόσουν επιτέλους τις ιδέες που έχουν στο μυαλό τους. Είναι η μέρα σας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Παρασκευή και τύχη για Ταύρους και Ζυγούς

Thank God it’s Friday, όμως κανείς δεν είναι πιο ενθουσιασμένος για την Παρασκευή από τον Ταύρο και τον Ζυγό, αφού συνδέεται με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυβερνά τα δύο ζώδια. Η συντροφικότητα, ο ενθουσιασμός, η δημιουργικότητα και οι ανέσεις πρωταγωνιστούν χάρη στην Αφροδίτη και το απολαμβάνετε όσο δεν πάει. Ταυράκια αυτή είναι η μέρα σας για να ξεκινήσετε κάτι όμορφο και δημιουργικό και να το δείτε να εξελίσσεται σε κάτι σταθερό στη ζωή σας (πολύ σημαντικό για εσάς). Από την άλλη, αν ανήκεις στους Ζυγούς τα κανόνισματα με φίλους θεωρούνται must, ενώ είναι η ευκαιρία σου να μιλήσεις στο γκομενάκι που σκέφτεσαι όλη την εβδομάδα.

Το Σάββατο φτιάχτηκε για τους Υδροχόους και τους Αιγόκερους

Μπορεί να θεωρείται μέρα χαλάρωσης, αλλά όχι για τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους. Η δομή και η πειθαρχία σας εκφράζουν, και ως τα δύο ζώδια που κυβερνούνται από τον Κρόνο (Saturday = Saturn’s Day), τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε πραγματικά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ως σταθερά ζώδια, η επιθυμία σας να φέρετε εις πέρας την εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εσάς και η επιβεβαίωση ότι δεν παραβλέψατε κάποιο task είναι το κλειδί. Το Σάββατο λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα μικροπράγματα που έχετε αφήσει στην άκρη, κάτι που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Λιονταράκια, η Κυριακή είναι η μέρα σας

Sunday Funday που λένε και στο χωριό μου. Η Κυριακή είναι η μέρα του Ήλιου (Sun – Sunday) και κυβερνάται από αυτόν, οπότε Λέοντα καταλαβαίνεις ότι είναι η μέρα σου για να λάμψεις! Ως ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, ο ενθουσιασμός σου για την επόμενη εβδομάδα σε κατακλύζει επομένως είναι η ιδανική μέρα για να θέσεις τους στόχους σου γι’ αυτή. Προτού το κάνεις όμως αυτό, η Κυριακή προσφέρεται για να αφιερώσεις μερικές ώρες στον εαυτό σου και να τον περιποιηθείς ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου. Ηλιοθεραπεία, spa, ανάγνωση ενός καλού βιβλίου – ό, τι σου αρέσει!

It kind of makes sense. Τώρα που το σκέφτομαι, οι Τετάρτες μου (ως proud Δίδυμος) είναι κάπως καλύτερες από άλλες μέρες. Δεν ξέρω αν είναι επειδή συνειδητοποιώ ότι έχω να κάνω πράγματα και τότε στρώνομαι για να τα κάνω ώστε να έχω free weekend, αλλά τα ζώδια λένε ότι όντως τότε είναι και η σωστή μέρα για να βάλω μπρος. Εντάξει, μην αφήσετε εργασίες και υποχρεώσεις μέχρι να έρθει η μέρα σας (Ταυράκια triggered). Εκμεταλλευτείτε αυτές τις πληροφορίες για το καλό σας!


Photo by luizclas from Pexels

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET