ΕΛΛΑΔΑ

Τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας Θεσσαλονικής αναλαμβάνουν για τα επόμενα δύο χρόνια οι φοιτητές!

Μετά απο συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Alpha Bank, του Κολλεγίου Ανατόλια και της ΧΑΝΘ, θα ξεκινήσει εξωραϊστική δράση στην Παραλία Θεσσαλονίκης απο τους φοιτητές του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT με οικονομική υποστηρίξη που θα προσφέρει η Αlpha Bank και λειτουργική καθοδήγηση που θα προσφέρουν οι εργαζόμενοι του Δήμου. Συγκεκριμένα, η εν λόγω δράση […]

Default avatar

Guest Author

10 Οκτωβρίου, 2016

Μετά απο συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Alpha Bank, του Κολλεγίου Ανατόλια και της ΧΑΝΘ, θα ξεκινήσει εξωραϊστική δράση στην Παραλία Θεσσαλονίκης απο τους φοιτητές του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT με οικονομική υποστηρίξη που θα προσφέρει η Αlpha Bank και λειτουργική καθοδήγηση που θα προσφέρουν οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω δράση θα επικεντρωθεί στον καθαρισμό των πάρκων της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και γενικότερα στην παρουσίαση μίας οργανωμένης και καθαρής περιοχής.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου 2016 και συγκεκριμένα απο το χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο του Μ.Αλεξάνδρου. Αναλυτικότερα, απο το Κολλέγιο Ανατόλια θα συμμετέχουν πάνω απο 700 εθελοντές οι οποίοι υπολογίζεται πως θα προσφέρουν περίπου 1.400 ώρες εθελοντικής εργασίας ενώ η ΧΑΝΘ θα συμμετέχει με περισσότερους απο 500 εθελοντές και περίπου 1.000 ώρες εθελοντικής δράσης.

Οι ευθύνοντες των οργανισμών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης επισήμαναν πως η συνεργασία αυτή προάγει το ομαδικό πνεύμα που εκλείπει απο την σημερινή κοινωνία ενώ προβάλλει και την αναγκαιότητα για άμεση δράση των ίδιων των πολιτών στις γειτονιές τους με σκοπό να αμβλύνουν την κρατική ανεπάρκεια. Καταληκτικά, τόνισε πως οι φορείς της Θεσαλονίκης συγκεκριμένα πρεσβεύουν το σύνθημα «αγαπώ την πόλη μου, υιοθετώ τη γειτονιά μου» και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET