BINGE WATCHING

6+1 καταστάσεις με τις οποίες θα ταυτιστεί απόλυτα κάθε φανατικός του Grey’s Anatomy!

Αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών και όχι άδικα. Το Grey’s Anatomy βρίσκεται στον 14ο κύκλο του και συνεχίζει να καθηλώνει σε κάθε επεισόδιο, αμέτρητους τηλεθεατές. Δεν έχει σημασία αν χαρακτηρίζεται «σαπουνόπερα» από πολλούς και αν τα περιστατικά που παρουσιάζονται είναι υπερβολικά, γιατί είναι τόσο καλά γραμμένη που απλά σε παρασύρει. […]

Default avatar

Guest Author

3 Φεβρουαρίου, 2018

Αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών και όχι άδικα. Το Grey’s Anatomy βρίσκεται στον 14ο κύκλο του και συνεχίζει να καθηλώνει σε κάθε επεισόδιο, αμέτρητους τηλεθεατές. Δεν έχει σημασία αν χαρακτηρίζεται «σαπουνόπερα» από πολλούς και αν τα περιστατικά που παρουσιάζονται είναι υπερβολικά, γιατί είναι τόσο καλά γραμμένη που απλά σε παρασύρει.

Μετά από τόσες πολλές σεζόν, είναι λογικό όλοι μας να έχουμε βιώσει παρόμοια περιστατικά και συναισθήματα, καθώς βλέπουμε την πολυτάραχη καθημερινότητα στο Grey Sloan Memorial Hospital.

(Σε περίπτωση που παρακολουθείς για πρώτη φορά τη σειρά… Πρώτον τι κάνεις τόσο καιρό με τη ζωή σου; Και δεύτερον, μπορεί να έχει ΣΠΟΙΛΕΡ, οπότε διάβασε με δική σου ευθύνη)

surgery

#1 Έχεις πολλές φορές σκεφτεί να γίνεις χειρουργός.

Είτε επειδή το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο, είτε επειδή έχεις ονειρευτεί να γίνεις όσο badass είναι η Kristina Yang, είτε απλά επειδή όλοι όσοι δουλεύουν εκεί είναι λες και το έσκασαν από εξώφυλλο περιοδικού, η αλήθεια είναι ΜΙΑ: κι εσύ, όπως κι εγώ, έχεις φανταστεί τον εαυτό σου ως χειρουργό. Τώρα, αν όντως σπουδάζεις Ιατρική, ελπίζω μόνο να μην απογοητευτείς πολύ όταν καταλάβεις ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τη σειρά.

(Απογοήτευση, καταλαβαίνω)

male-doctors

#2 Δεν μπορείς να επιλέξεις ποιόν αγαπάς πιο πολύ.

Είναι όλοι τους τόσο διαφορετικοί, περίπλοκοι και υπέροχοι χαρακτήρες, που κάθε φορά που κάποιος σε ρωτάει ποιος είναι ο αγαπημένος σου, δυσκολεύεσαι πάρα πολύ να απαντήσεις.

nothing-is-the-same

#3 Βέβαια, πολλοί αγαπημένοι σου χαρακτήρες είναι νεκροί ή έχουν φύγει.

Η λίστα φαίνεται ατελείωτη: ο George, ο McDreamy και ο McSteamy (Never forget), η Lexi, η Kristina, κλπ. Όλοι υπέροχοι χαρακτήρες, που η Shonda Rhimes μας πήρε είτε σκοτώνοντας είτε εξαφανίζοντάς τους.

greys-anatomy

#4 Φοβάσαι για το ποιος θα είναι ο επόμενος.

Και λογικό το βρίσκω. Επειδή εδώ μιλάμε για το “Seattle Grace Death Hospital”, και επειδή η Shonda είναι αδίστακτη, όλοι σε κάθε επεισόδιο αγωνιούμε για την τύχη των αγαπημένων μας (όσων έχουν μείνει τέλος πάντων). Έξαλλου, τόσα έχουν συμβεί σ’ αυτήν τη σειρά: shootings, δυστυχήματα, πνιγμοί… Κανείς δεν είναι ασφαλής.

ruin-lives

#5 Πλέον δεν αηδιάζεις με τα περιστατικά που βλέπεις.

Ή τουλάχιστον, δε σε επηρεάζουν τόσο. Ενώ στις αρχές, δεν μπορούσες ούτε στη θέα του αίματος, τώρα παρακολουθείς τα χειρουργεία, τρώγοντας ταυτόχρονα.

george-newbern-grey-anatomy

#6 Σε κάποια φάση έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι πάσχεις κι εσύ από κάποια ανίατη ασθένεια.

Από αυτό το νοσοκομείο πολλά περιστατικά έχουν περάσει, το ένα πιο περίεργο από το άλλο. Κι όμως, μπορεί να είναι φανταστικά, μπορεί οι πιθανότητες να πάσχει κανείς από κάτι τέτοιο να είναι μία στο εκατομμύριο, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Γιατί, έστω κι ένα σύμπτωμα να έχεις, π.χ. πόνο στη κοιλιά, τότε έχεις ήδη κάνει διάγνωση ότι πάσχεις από κάτι σοβαρό και πεθαίνεις.

+1 Επίσης, πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να δίνεις ιατρικές συμβουλές

Αλλά στην πραγματικότητα, λίγο αίμα να δεις και… λιποθυμάς αμέσως. Τζάμπα οι 13 σεζόν…

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET