ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Καταργείται το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Σε ποια Πανεπιστήμια μοιράζονται τα τμήματα!

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, καταργείται και τα τμήματα του εντάσσονται τελικά σε δύο Πανεπιστήμια, σε αυτό του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου. Πιο συγκεκριμένα, τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, περιέρχονται αυτοδικαίως και κατά πλήρη κυριότητα, […]

Neopolis Team

8 Απριλίου, 2019

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα, καταργείται και τα τμήματα του εντάσσονται τελικά σε δύο Πανεπιστήμια, σε αυτό του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδαςπεριέρχονται αυτοδικαίως και κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή τα εργαστήρια, ο εξοπλισμός, τα αρχεία, βιβλιοθήκες και λοιπές δομές που εξυπηρετούν τα ανωτέρω Τμήματα, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τώρα, όσον αφορά τους εγγεγραμμένους φοιτήτες των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, όσοι δηλαδή κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου, εντάσσονται αυτοδίκαια στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ειδικότερα:

  • Οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα το Μεσολόγγι, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα, του Τμήματος Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας εντάσσονται στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Οι φοιτητές του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας εντάσσονται σε ένα από τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Οι φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας εντάσσονται στο Τμήμα Επιστήμης της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας.
  • Οι φοιτητές των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. και Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. εντάσσονται αυτοδίκαια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και κατανέμονται σε Τμήματα της Σχολής Μηχανικών

Πάει κι αυτό το ΤΕΙ…

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας ζήτησε το Υπ. Παιδείας για τις πληρωμένες εργασίες στα πανεπιστήμια!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET