ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπουργείο Παιδείας | Καταργείται και επίσημα η διαγωγή κοσμία στα σχολεία.

O K. Γαβρόγλου σε ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων, ανέφερε ότι καταργείται και επίσημα ο αναχρονιστικός νόμος της διαγωγής των μαθητών σε σχολικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ζητήσει την κατάργηση αυτού του μέτρου ενώ η συζήτηση ήρθε παλι στο προσκήνιο με αφορμή την μείωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αναλυτικότερα, δείτε […]

Default avatar

Guest Author

30 Μαρτίου, 2017

O K. Γαβρόγλου σε ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων, ανέφερε ότι καταργείται και επίσημα ο αναχρονιστικός νόμος της διαγωγής των μαθητών σε σχολικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ζητήσει την κατάργηση αυτού του μέτρου ενώ η συζήτηση ήρθε παλι στο προσκήνιο με αφορμή την μείωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικότερα, δείτε τί ρώτησε στην Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Εύη Χριστοφιλοπούλου αλλά και τί της απάντησε ο Υπουργός Παιδείας:

«Η αριστεία είναι ρετσινιά. Σήμερα ακούμε ότι 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να καταργηθεί ο χαρακτηρισμός του διαγωγής. Ακούστε, ήμασταν εμείς, το ΠΑΣΟΚ, που κατήργησε τον επιθεωρητή στα σχολεία. Αλλά αυτό ξέρετε ότι είναι ένα μέτρο ξεπερασμένο δεν ισχύει. Τι κάνουμε λαϊκισμούς στην παιδεία;»

«Για το θέμα της διαγωγής κοσμίας και κοσμιοτάτης, ελπίζω όταν θα φέρουμε στη Βουλή τη διάταξη για την κατάργηση της διαγωγής, να την ψηφίσετε. Είναι ένα εντελώς αναχρονιστικό μέτρο, ένα μέτρο που χρησιμοποιήθηκε ενάντια και στους αριστερούς αλλά, θέλω να σας πω, και ενάντια σε πάρα πολύ δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας» είπε ο υπουργός Παιδείας και ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση θα φέρει διάταξη για την κατάργηση αυτής της «εντελώς αναχρονιστικής διάταξης».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET