ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Έληξε η κατάληψη στο Πολυτεχνείο – Θα γίνουν κανονικά οι εκδηλώσεις της επετείου!

Η κατάληψη που ξεκίνησε χθες στο Πολυτεχνείο από αντιεξουσιαστές, έλαβε τέλος σήμερα. Στόχος της κατάληψης ήταν να μην καταθέσει κανένας πολιτικός στεφάνια στην 44η επέτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναρχικοί που νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, μπήκαν στον χώρο του Πολυτεχνείου και κάλεσαν τους καταληψίες να αποχωρήσουν προκειμένου να γίνει κανονικά ο εορτασμός. Μετά […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2017

Η κατάληψη που ξεκίνησε χθες στο Πολυτεχνείο από αντιεξουσιαστές, έλαβε τέλος σήμερα. Στόχος της κατάληψης ήταν να μην καταθέσει κανένας πολιτικός στεφάνια στην 44η επέτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναρχικοί που νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, μπήκαν στον χώρο του Πολυτεχνείου και κάλεσαν τους καταληψίες να αποχωρήσουν προκειμένου να γίνει κανονικά ο εορτασμός.

Μετά από διαβουλεύσεις, τελικά η κατάληψη έληξε, και οι πύλες άνοιξαν κανονικά.

Οι αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Αντίθετα με ό,τι ισχυρίζονται οι κομματικές οργανώσεις και τα ΜΜΕ, το Πολυτεχνείο είναι ανοιχτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εισέλθει όποιος θέλει από την πύλη της οδού Στουρνάρη τόσο για να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών, όσο και για να λάβει μέρος στη συνέλευση της κατάληψης. Αυτό που δεν επιτρέπουν οι καταληψίες-και αποτελεί πράγματι μία ενδιαφέρουσα ανατρεπτική εξέλιξη στο καθιερωμένο βαρετό μνημόσυνο – είναι οι κομματικές οργανώσεις να στήσουν τα τραπεζάκια τους και να κάνουν προπαγάνδα μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου ( απ’ έξω εννοείται πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν). Ο καθένας λοιπόν μπορεί να βρεθεί εκεί με την πολιτική του ταυτότητα, όχι όμως με τον κομματικό του στρατό για να προτείνει τη διαφοροποίηση και την κατάτμηση. Όσοι τιμούν την εξέγερση την αντιλαμβάνονται ως ενιαία και οριζόντια διαδικασία».

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET