Είναι viral

Κάποιος έφτιαξε το πιο τέλειο θερινό σινεμά στο μπαλκόνι του και μας έδωσε ιδέα!

Θεωρήστε ότι το έχουμε δοκιμάσει ήδη!

Neopolis Team

3 Ιουλίου, 2024

Σε μια παραλλαγή του γνωστού ρητού «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», κάποι@ έφερε το θερινό σινεμά στο σπίτι του και έγινε TikTok viral!

Η ιδέα από μόνη της δεν είναι πρωτότυπη, ο τρόπος εκτέλεσής της όμως, είναι. Διότι μπορεί να έχουμε δει ταράτσες να γεμίζουν καρέκλες ή τραπεζομάντιλα πικνίκ, και ο τοίχος ή ένα τεντωμένο σεντόνι να μετατρέπονται σε οθόνες, αλλά την ιδέα να βάλουμε τον προτζέκτορα στην τέντα του γείτονα, ομολογουμένως δεν την είχαμε σκεφτεί.

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αγαπάμε τα social media παραπάνω, όταν δίνουν απλόχερα inspo σαν αυτό εδώ:

@marilenakal 🫶🏼🫶🏼🫶🏼#σινεμαστοσπιτι #fygreece #mpesfypgamw ♬ intro x chorus the night we met – ourfeelings🪐

Το DIY θερινό καταγράφηκε από βίντεο περαστικών, καθώς η αλήθεια είναι ότι δε βλέπεις καθημερινά ταινίες να παίζουν πάνω από το κεφάλι σου, σε τέντες πολυκατοικιών. Στο μεταξύ, κάπως έτσι πρέπει να ενημερώθηκε για πρώτη φορά και ο ιδιοκτήτης της… τέντας, σχολιάζοντας κάτω από το TikTok. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης γράφει: «Μένω σε αυτό το σπίτι. Τώρα θα σηκώνω πάντα την τέντα!». Εμείς θα πούμε απλά μην είστε τέτχοι

Κάποιοι άλλοι πάλι, σκέφτηκαν κατευθείαν την επιχειρηματική πλευρά του θέματος, καθώς σημειώνουν ότι θα χρέωναν για να κατεβάσουν την τέντα τους για αυτό το σκοπό. Ξανά, μην είστε έτσι ρε παιδιά. Καλοκαίρι είναι, η διάθεση ανοίγει και η φασαρία στο μπαλκόνι από γέλια και συζητήσεις, μουσικές και ταινίες, είναι γλυκιά. Για αυτό αγαπάμε αυτή την εποχή άλλωστε, γιατί προσφέρει τέτοιες δυνατότητες.

Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη φορά που ένα legit θερινό θα σας πέφτει μακριά, και ταυτόχρονα έχετε… συμπαθητικούς γείτονες, μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας για μια ταινία στο μπαλκόνι. Εμείς πάντως το σημειώνουμε. ✍️

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET