Είναι viral

Κάποιοι σπάστηκαν με το γκέι ζευγάρι στο «ELITE». Και το Netflix έδωσε την απάντηση της ημέρας!

Η νέα ισπανική σειρά του Netflix, «Elite», την οποία περίμεναν όλοι πώς και πώς κυρίως γιατί από πίσω βρίσκεται ο Άλεξ Πίνα, ο δημιουργός του «La Casa de Papel» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο. Η εν λόγω σειρά τα έχει όλα. Κόντρα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, μαθητικά δράματα, γκέι ζευγάρι, […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Οκτωβρίου, 2018

Η νέα ισπανική σειρά του Netflix, «Elite», την οποία περίμεναν όλοι πώς και πώς κυρίως γιατί από πίσω βρίσκεται ο Άλεξ Πίνα, ο δημιουργός του «La Casa de Papel» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, έχει ήδη βρεθεί στο επίκεντρο.

Η εν λόγω σειρά τα έχει όλα. Κόντρα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς, μαθητικά δράματα, γκέι ζευγάρι, ερωτικά μπερδέματα και πολλά ακόμα που αν δεν έχεις παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο, καλύτερα να μη στα αποκαλύψουμε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι σε κάποιους δεν άρεσε το love story του Omar και του Ander, κάτι που πραγματικά μας κάνει εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως η ομοφυλοφιλία υπάρχει πια στις περισσότερες σειρές και ταινίες. 

Χθες λοιπόν, το Netflix δημοσίευσε στο instagram την εξής φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/Bo4Wfz3jmFk/?taken-by=netflix

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζει το Netflix, γνωρίζοντας πως σε ορισμένες φωτογραφίες ενδεχομένως να ακολουθήσουν αρνητικά σχόλια.

Όπως ακριβώς σε αυτή την περίπτωση, όπου οι χρήστες βρήκαν μια ακόμα κατάλληλη ευκαιρία για εκείνους, να ξεσπάσουν όλες τις ομοφοβικές σκέψεις τους.

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν όμως;!

To Netflix σε έναν από αυτούς που έκραξαν ασύστολα, έδωσε την πιο επική απάντηση ever. Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τους λογαριασμούς, διαθέτουν πολύ χιούμορ και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύουν συνεχώς. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον ελληνικό λογαριασμό του Netflix στο instagram.

Ιδού η απάντηση:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET