ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα διπλογεμιστά Παπαδοπούλου!

Ακούς ατάκες που δεν είπε ποτέ κανείς; Λογικό, αφού η νέα καμπάνια των αγαπημένων μας 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου είναι στον αέρα  με 3 ανατρεπτικά και απολαυστικά τηλεοπτικά spots. Στις 3 ταινίες παρακολουθούμε τους νεαρούς πρωταγωνιστές να δυσανασχετούν με τη διπλή γέμιση των 2πλοΓεμιστών, φέρνοντας την ανατροπή στο τέλος και προκαλώντας την έκπληξη του θεατή με το […]

Neopolis Team

22 Απριλίου, 2018

Ακούς ατάκες που δεν είπε ποτέ κανείς; Λογικό, αφού η νέα καμπάνια των αγαπημένων μας 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου είναι στον αέρα  με 3 ανατρεπτικά και απολαυστικά τηλεοπτικά spots.

Στις 3 ταινίες παρακολουθούμε τους νεαρούς πρωταγωνιστές να δυσανασχετούν με τη διπλή γέμιση των 2πλοΓεμιστών, φέρνοντας την ανατροπή στο τέλος και προκαλώντας την έκπληξη του θεατή με το άμεσο και ευρηματικό μήνυμα «Δεν είπε ποτέ κανείς». Γιατί κανείς δεν λέει όχι στη διπλή γέμιση και διπλή απόλαυση των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου!

Στο πλαίσιο λοιπόν της καμπάνιας ‘’Δεν είπε ποτέ κανείς’’, τα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου σου δίνουν την ευκαιρία να πεις και εσύ τι δεν θα έλεγες ποτέ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.potekaneis.gr, να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό των 2πλοΓεμιστών συμπληρώνοντας την δική σου ατάκα και να μπεις στην εβδομαδιαία  κλήρωση για να κερδίσεις απίστευτα δώρα!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… συντονίσου στο Facebook page του Mad TV , παρακολούθησε το πρώτο MAD Facebook Live τηλεπαιχνίδι βασισμένο στη νέα καμπάνια των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου, κάνε comment κάτω από το live και διεκδίκησε συσκευασίες 2πλοΓεμιστών. Η Ελένη Βουλγαράκη μαζί με τον youtuber Noz σε καλούν να διασκεδάσεις μαζί με τα 2πλοΓεμιστά, με γρήγορα και διασκεδαστικά quiz.

Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου και σε όλα αυτά που μας γεμίζουν!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET