Είναι viral

Τύπος κάνει τατουάζ τα γυαλιά του επειδή τα χάνει συνέχεια, δεν υιοθετούμε!

Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι...

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2023

Η μνήμη μας ανταγωνίζεται στα ίσα αυτή ενός χρυσόψαρου, όταν πρόκειται για τα κλειδιά, το κινητό και τα γυαλιά. Είτε δεν έχεις ιδέα πού τα έχεις αφήσει είτε απλά ξεχνάς την ύπαρξή τους και φεύγεις χωρίς αυτά, σου τη σπάει το ίδιο.

Συμφωνούμε λοιπόν ότι είναι από τα χειρότερα struggles της καθημερινότητας, but still, όχι αρκετά κακό για να φτάσεις στο σημείο να τα χτυπήσεις τατουάζ. «Ποιος θα το έκανε αυτό;», αναρωτιέστε και παραθέτουμε τον παρακάτω τύπο.

@gipsygtattooerIf you lose always your glasses do like him tattoo them 💖♬ Give It To Me – Henrik

Προτού προλάβετε να τον λυπηθείτε, το βιντεάκι που έγινε viral στο TikTok κατά πάσα πιθανότητα είναι fake. Την αλλόκοτη αυτή παραγγελία πελάτη της ανέβασε η Ιταλίδα Gipsyg Tattooer και κατάφερε όντως να μας ψαρέψει, γιατί στην τελική, τίποτα δεν είναι απίθανο.

Διάβασε κι αυτό

Τύπισσα δυσκολεύεται να ξεχωρίσει το «αριστερά» από το «δεξιά», τα χτυπάει τατουάζ!

Ακόμα και το εν λόγω περιστατικό που όπως φαίνεται είναι ένα ψέμα, έχει συμβεί στ’ αλήθεια στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ένας άντρας από το Swansea πέρασε δύο χρόνια από τη ζωή του αφαιρώντας το τατουάζ-γυαλιά που χτύπησε όντας μεθυσμένος (είχε το Hangover moment του). Στην αρχή παραδέχτηκε πως σκεφτόταν να το κρατήσει, αλλά σκέφτηκε πως δεν ήθελε να φέρνει την οικογένειά του σε άβολη θέση τραβώντας τα βλέμματα κάθε φορά που έβγαιναν έξω, οπότε αποφάσισε να το αφαιρέσει.

Τουλάχιστον η δική του περίπτωση ήταν ένα άτυχο γεγονός. Αντίθετα, στην πρώτη το τατουάζ υποτίθεται ότι έγινε ηθελημένα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να θυμάται να φοράει τα αληθινά γυαλιά του. Αν σκοπός ήταν να κάνει influence σε όσους ταυτίζονται με αυτό το struggle, ελπίζουμε να μην το κατάφερε. Καλύτερα γεμίστε post-it την πόρτα της εξόδου, παρά αυτό το πράγμα! 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET